ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2017 | 22:00

Μόνη

Το τελευταιο μήνα βγαινει ο φιλος μου μ τις παρεες του και δε μ παίρνει μαζί ουτε καν να μου κάνει πρόταση..εγω σπίτι κλαίω εξαιτιας της αδιαφορίας του ...ειναι μια συνεχης συμπεριφορά αυτη..ενω του χω πει οτι δεν εχω μεγαλο κυκλο γνωριμιων κι είναι ασχημο να μην με παιρνει μαζι το κανει επανηλειμενα και εγώ νιώθω χάλι..δεν μπορώ να κοιμηθω το βραδυ και νιωθω να σπαει το κεφάλι μ απο τη στεναχωρια.το εχετε νιωσει ποτέ και τι κανατε για αυτό?για να πάρετε τα πάνω σας?
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι.Το ότι είστε μαζί δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται ο καθένας τον προσωπικό του χρόνο και χώρο για να ασχοληθεί με τις παρέες,τα χόμπυ,την οικογένειά του.Αλλά και παρέες να μην έχεις(που αποκλείεται να μην έχεις ούτε μία καλή φίλη) υπάρχουν τόσες δημιουργικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.
Ειναι λίγο ξενερωτικό να κρεμιεσαι απο το φίλο σου , ή να του υπενθυμίζεις ότι εσυ δεν εχεις κοινωνική ζωή. Οπως σου παν οι παραπανω βγες με γνωστους, Ή στην τελική κάτσε σπιτι, διαβασε κανενα βιβλίο, δες καμια σειρα, πηγαινε γυμναστηριο κτλ...
Το γιατί δεν σε παίρνει έχει διάφορες απαντήσεις..μπορεί πχ να καυλαντίζει με άλλες..μπορεί να νιώθει άβολα να είσαι εκεί μπορεί και απλά να θέλει να περάσει χρόνο με την παρέα του και να μιλήσουν σαν άντρες (εγώ σε αυτό κλείνω)..Τώρα το θέμα μας δεν είναι γιατί δεν σε παίρνει αυτός αλλά γιατί σε επηρεάζει εσένα σε τέτοιο βαθμό και παίρνει τόσο μεγάλη διάσταση. Ναι μου είχε τύχει κι εμένα..τι έκανα; Προσπάθησα σιγά σιγά να φτιάξω έναν κύκλο..πχ γράφτηκα γυμναστήριο..πήγα σε κάτι εθελοντικά του δήμου..έτσι γνώρισα 2-3 άτομα που μου γνώρισαν 2-3 άτομα..στο τέλος κατέληξα με κάποια να δεθώ και να είναι οι φίλες μου..οι άλλες είναι γνωστές..δεν είναι κάτι κι εσυ μπορεί να το κάνεις..απλά οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν υπομονή.
Τι εισαι να σε παρει μαζι του;σακουλα;αντι να κλαος δε ςπώς θα περασεις δημιουργικα τον χρονο σου ή βγες για εναν καφε με καποιον και εσυ. Επισης,μπορεις να του προτεινεις να βγειτε οι 2 σας. Αλλα δε γινεται να σε παιρνει μαζι του,δεν ειναι υγιες..θελει κ αυτος προσωπικο χρονο κ χωρο με τους φιλους του(μου θυμιζει σκηνικα που η μικρη μου αδερφη εκλαιγε να την παρω μαζι μου εξω και μου τη φορτωναν οι δικοι μου)
Κι εμένα έχει τύχει να έχει ο φίλος μου μεγάλη παρέα ενώ εγώ όχι, αλλά δε θεωρώ υποχρέωσή του να με παίρνει μαζί επειδή δεν έχω εγώ πολλούς φίλους. Αντί να κάθεσαι να κλαις βγες έστω και με μία φίλη ή με απλούς γνωστούς. Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τον παρακαλάς και να είσαι τόσο προσκολλημένη πάνω του.
ε είσαι χαζούλα...άκου εκει να κλαις! Πάρε τις φίλες σου και βγες έξω να κάνεις κι εσύ τον χαβαλέ σου! και για να γίνει κάτι τέτοια δεν χρειάζεται να έχεις απαραίτητα μεγάλο κύκλο γνωριμιών, μια καλή σου φίλη αρκεί. Και αν αισθάνεσαι πως από τη σχέση αυτή παίρνεις μόνο στεναχώριες καλύτερα να χωρίσεις. Ο τύπος λογικά δεν σε θέλει στην παρέα του για δύο πιθανούς λόγους: είτε γιατί μαζί σου θα αισθάνεται άβολα, εφόσον η παρέα του είναι αντροπαρέα, είτε γιατί θέλει να κάνει παιχνίδι με άλλες και με σένα στα πόδια του κάτι τέτοιο θα ήταν λίγο δύσκολο. Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις είναι γάμησέ τα, θα εστιάσω στο πρώτο ενδεχόμενο, το να αισθάνεται άβολα μαζί σου δεν είναι φυσιολογικό, είσαι ο άνθρωπος του...είσαι και φίλη του και σύντροφος του...οκ υπάρχουν και θέματα που οι άντρες συζητάνε μόνο μεταξύ τους αλλά τι στο διάολο; θα βγείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, δεν θα μιλήσετε για κάτι που εσένα ίσως σαν γυναίκα που είσαι να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αν πιστεύεις στη σχέση αυτή όμως, κοίταξε μήπως κανεις κάτι λάθος και εσύ, μηπως του έχεις γίνει κολλιτσίδα και ο άνθρωπος θέλει απλώς να ξεσκάσει λίγο? think about it...και αν τελικα ισχύει αυτό, give him some space και εμπιστεύσου τον. Πάντως για να δεις τι παίζει πρώτα πρέπει να του μιλήσεις.
Μέσα σε μια σχέση πρέπει να διατηρείται μια στοιχειδης ελευθερία και ανεξαρτησία ! Πρέπει να έχεις και εσύ τον κύκλο σου , τα χόμπι σου κλπ και όχι να καταντας εξαρτημένη από τον αλλον. Τον έρωτα τον θρέφει η ελευθερία, μη γίνεστε κουραστικές-κουραστικοι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon