ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2017 | 21:47

Πανελλήνιες :/

Είμαι 28 και δίνω πανελλήνιες φέτος μετά από αρκετά χρόνια προφανώς....Ενώ διάβαζα όλο τον χειμώνα τώρα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να διαβάσω όπως θέλω.... τώρα στις παραμονές βρήκα και γω??!!...τι έχω πάθει?..Άγχος μαλλον?? Δεν ξέρω. πφφφφφ... καμία συμβουλή?
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και βρίσκομαι στην ίδια θέση, 30 ετών και ξαναδίνω (και μάλιστα σε διαφορετική κατεύθυνση απ'ότι όταν τέλειωσα). Λίγο μετά το Πάσχα η όρεξή μου για διάβασμα έπεσε κατακόρυφα, ωστόσο πιστεύω ότι όλη η δουλειά που έκανα την υπόλοιπη χρονιά δε θα πάει χαμένη. Πιέζω τον εαυτό μου ειδικά τώρα που έμειναν μόλις 2 βδομάδες να διαβάζω έστω τόσο ώστε να μην ξεχάσω όσα ξέρω, ένα φρεσκάρισμα καθημερινά τουλάχιστον δηλαδή.Μην αγχώνεσαι, βαθιές ανάσες και τα μάτια στο στόχο και όλα θα πάνε καλά. Καλή τύχη!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.! Πρώτον που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλο αυτό το κείμενο και δεύτερον για ό,τι έγραψες.. Πραγματικά με βοήθησες..
Scroll to top icon