ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2017 | 18:36

Απορια

Να σας ρωτήσω κάτι; πως θα ερμηνεύετε το παρακάτω; με το αγόρι μου δουλεύουμε μαζί . Εγώ στο γραφείο και αυτός ως επιβλέπων έργου. Έχει τα γενέθλια του σήμερα και μετά από μικρό παράπονα και πειράγματα ότι δεν έστειλα τίποτα, μια ευχή , ένα κατιτις ρε παιδί μου( είχα στο μυαλό μου να στείλω) , του έστειλα μια τέλεια τούρτα. Να την κόψει με τα παιδιά εκεί και να ευχαριστηθούν όλοι. Θύμωσε τόσο πολύ που έστειλα και άρχισε να λέει ότι πρώτα πρέπει να τον ρωτάω πριν κάνω αυτά τα πράγματα! Λέγονται οι εκπλήξεις ρε παιδιά; γιατί νιώθω τόσο ηλίθια αυτή τη στιγμή; δαπάνησα τον οβολόν μου που δεν έχω τίποτα για πέταμα αυτή τη στιγμή και η απάντηση στην κίνηση μου ήταν θυμός και φυσικά ευχαριστώ ούτε για αστειο.Νιώθω Μαλακ.....σΤα σχόλια δικά σας..
4
 
 
 
 
σχόλια
Συγνωμη για την αρνητικη ψηφοοο!εγω την εβαλα καταλαθοοος!Συμφωνω απολυτα,ουτε την κινηση σεβαστηκε ο καφρος.Αλλη φορα(αν υπαρξει και δε φαει σουτ),ενα τυπικο Χ.Π και τελος.
Scroll to top icon