ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2017 | 10:26

Τι είναι αυτό το καινούργιο που λένε ''το μόνο που ήθελες από μένα είναι σεξ''

Ναι γιατί αν ήθελα μόνο σεξ από σένα θα σου έδειχνα το ενδιαφέρον μου επι 2 μήνες με τόσους πολλούς τρόπους;Επειδή είμαστε 2 μήνες μαζί και έχω φτάσει σε σημείο να ξενερώνω, γιατί στο ερωτικό κομμάτι δε μ'αφήνει ούτε στο πόδι να την αγγίζω. Οπότε τώρα που απομακρύνθηκα λίγο η απάντηση είναι ότι την ήθελα μόνο για σεξ... Αν ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για σένα και το δείχνει καθημερινά με πράξεις, και το μόνο που ζητάει είναι τουλάχιστον να σε αγγίζει και εσύ τον τινάζεις ε τότε ποιος σκ*τά είναι που δε βλέπει αυτό που έχουμε ως σχέση; Οξύμωρο δε νομίζεις; Μήπως εσύ είσαι που δεν ήθελες σχέση και γενικά τίποτα από μένα; Οπότε γιατί την λες σε μένα; Αν το έβλεπες ως σχέση θα το έκανες πράματα μαζί μου. Μάθαμε τώρα τη καραμέλα: με ήθελες για το σεξ μόνο. Ναι όχι ότι με ξενέρωσες, όχι...Μήπως είμαι άγνωστος ή κάποιος που γνωρίζεις 1 μέρα μόνο και δε θες να με αγγίζεις;
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου είχε πει από την αρχή της σχέσης σας ότι δε θέλει και εσύ νόμιζες ότι το κάνει για πλάκα/νάζι ή ό,τι άλλο τότε ευθύνεσαι εσύ. Αν πάλι δεν είχε πει τίποτα τότε ευθύνεται η κοπελιά.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής και πρέπει να γίνεται απόλυτα σεβαστός, εφόσον όλα ξεκαθαρίζονται! Για παράδειγμα ένας vegan δεν τρώει τίποτα ζωικό όσο περίεργο να ακούγεται σε κάποιους αυτό.
Οκ, ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς και μπορεί να θέλει να νιώσει οικειότητα πρώτα για να προχωρήσει στο σεξουαλικό. Ειδικά αν μιλάμε για μικρές ηλικίες, έτσι; Αλλά να μην σε αφήνει ούτε το πόδι να της πιάσεις, ε ναι, είναι ξενέρωμα.
Συμφωνώ για τους 2 μήνες (και πολύ μου φαίνεται), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό, αυτό λέω. Κάποια μπορεί να μας έλεγε ότι προτιμά να κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού και κάποια άλλη ότι θέλει να μην το κάνει μέχρι τον γάμο π.χ.
Καλά τι μου θύμισες τώρα ε...πριν κανα 2 χρόνια έβγαινα με μια κατά 1,5 χρόνο μικρότερη (και οι δυο μας λίιιγο πάνω από 30). Κι αυτή όλο δίσταζε (και καλά), μια φορά έπεσε φιλί για λίγο και μέχρι τους 3,5 μήνες που συνεχίσαμε να βγαίνουμε όλο έλεγε ότι θέλει χρόνο και δεν είναι έτοιμη και και και....Γυναίκα που δεν σε αφήνει να αγγίξεις, απλά δεν γουστάρει.Οπότε φεύγεις χωρίς καμία δικαιολογία, διαγράφεις αριθμούς χωρίς να ξανασχοληθείς και τα γνωστά. Όποια δε θέλει, πακέτο στη μάνα της ;)
Scroll to top icon