ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2017 | 13:13

Γατάκια

Στο απέναντι εγκαταλελειμμένο κτίσμα μία γάτα έχει γεννήσει 7 γατάκια (τόσα έχω μετρήσει μέχρι τώρα!).Κάθε απόγευμα παίζουν, δαγκώνονται και κυνηγιούνται. Τα χαζεύω και μου φτιάχνουν τη διάθεση με τα καμώματά τους!
4
 
 
 
 
σχόλια
@Athenian GirlΔεν μπορώ να ξέρω τί κάνουν οι υπόλοιποι της περιοχής, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους τους. Τώρα σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, δυστυχώς δεν έχω και πολλά υλικά αγαθά να δώσω. Αυτό που σίγουρα δίνω απλόχερα είναι ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα. Σίγουρα δεν αρκεί, αλλά είναι αυτό που έχω και μπορώ να δώσω.Σημείωση: Παρότι καταλαβαίνω τί ρωτάς και αντιλαμβάνομαι τον βαθύτερο προβληματισμό σου, νομίζω ότι η φράση "ή μηπως όχι επειδή δεν νιαουρίζει και δεν είναι γούτσου γούτσου;" είναι λίγο αγενής από την άποψη ότι φαίνεται σαν να είσαι προδιατεθειμένη πριν απαντήσει ο άλλος.
Scroll to top icon