ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2017 | 22:37

Αϋπνια

Εχω κανει τη μερα νυχτα πραγματικα. Γραφω εξετασεις καπακι μια μερα μετα την αλλη και εχω γινει λιωμα..χθες επεσα για "μεσημεριανο υπνο" γιατι μου εκλειναν τα ματια,στις 14:00 και καταντησα να σηκωθω 1:15 τα ξημερωματα. Εμεινα ξυπνια μεχρι να παω να δωσω το μαθημα που διναμε γιατι δε μπορουσα να κοιμηθω μετα. Επειτα γυρισα κατα τις 10 το πρωι με μια φιλη μου, καθησε ως τις 12 και μετα εφυγε. Ε, ειχα προγραμματισμενο να μην κοιμηθω το μεσημερι ωστε να κοιμηθω το βραδυ ή το απογευμα με πολλη ορεξη. Αλλα παλι με το που εφυγε η φιλη μου, μου εκλειναν τα ματια. Κοιμηθηκα λοιπον στις 14:30 και ξυπνησα τωρα πριν λιγο, στις 22:00. Και καπως ετσι λοιπον θα συνεχιζεται ο φαυλος κυκλος της αϋπνιας. Το βραδυ θα μαι σα το ζομπι και το πρωι θα φυτοζωω. Και εχω και την μανα μου πανω απ'το κεφαλι μου να μου λεει δεν ειναι ζωη αυτη που κανεις θα σε παω στι γιατρο. Λες και εχω κανει εγκλημα ή πηρα καμια πρεζα. 2η μερα εγινε και κανει λες και ειμαι κανενα χαζο. Ελεος πια ξεκουραση χρειαζομουν γραφω καθε μερα. Αηντε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να κοιμάσαι λιγότερες ώρες.Πέφτεις για ύπνο 14.00;Δεν είναι ανάγκη να ξυπνήσεις το βράδυ.Βάλε ξυπνητήρι στις 17.00 ή στις 18.00.Έτσι θα έχεις ξεκουραστεί και δε θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα ύπνου το βράδυ.
Scroll to top icon