ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 11:59

Στρατός

Πάω να κόψω την αναβολή....Πρώτο χαρτί είχε έρθει Θήβα πυροβολικό,υπάρχει περίπτωση να έρθει χαρτί για άλλο κέντρο?Και κάτι άλλο την κόβω τώρα για να μπω Σεπτέμβριο υπάρχει περίπτωση να με βάλουν με άλλη ΕΣΣΟ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μεγάλη πιθανότητα να πας αλλού, καλά έκανες που απέφυγες και τη Θήβα. Κόψε την αναβολή γρήγορα για να μπεις Σεπτέμβρη, ειναι πολύ καλή ΕΣΣΟ.
Ναι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου έρθει για άλλο κέντρο. Από φίλους, σε όσους είχε έρθει χαρτί πριν πάρουν αναβολή, όταν την έκοψαν πήγαν όλοι σε διαφορετικά κέντρα από ότι αρχικά. Για να μπεις Σεπτέμβριο ναι κόψε την τώρα... Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο γιατί είναι μεγάλη εσσο και αν αργήσεις και γεμίσει θα μπεις με του Νοεμβρίου τη σειρά :)
Ρε φιλε, ρωτας για κατι τοσο σοβαρο στις εξομολογησεις; Ημαρτον! Τελοσπαντων. Ναι αν κοψεις την αναβολη μεχρι 30 ιουνιου, θα μπεις σιγουρα τον σεπτεμβρη. Παντως γινεται να σε πανε σε αλλο κεντρο
Scroll to top icon