ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2017 | 13:37

Ερωτας χωρις αποκριση?

Τι κάνεις αν ενας αντρας που αγαπας ειστε ενα μιση χρονο αλλα τελευταία σου λεει οτι εσυ πεφτεις ολοκληρωτικα πανω του ενω αυτος ειναι χαλαρος απο την αρχη..βεβαια να πω οτι έτσι ηταν απο την αρχη αλλα μου ειπε οτι με αγαπαει στον ενα χρονο με γνωρισε σε φιλους του κ δικους του ηρθαμε κοντα και πλεον δεν στελνει μηνυματα καθολου μεσα στη μερα ..ενα τηλεφωνο μια στο τοσο ενω εγω θελω να περναμε χρονο μαζί αυτο σημαινει οτι τσαμπα προσπαθω ισως?νιωθω πολυ χάλια και απαγοητευομαι μέρα με τη μέρα ! Κοντευω να αρρωστησω δεν μπορω να στην απορριψη του..τον θελω και τον αγαπάω ..βρισκομαστε σπιτι του και μετα φεύγω ενα μιση χρονο τωρα δεν μου κανει προταση ουτε για να μεινω ούτε να περναμε χρο ν ο μαζι....πως εγκαταλειπεις ομως καποιον που αγαπας?
7
 
 
 
 
σχόλια
Κόλλησα μόνο στο ότι τη γνώρισε σε φίλους και δικούς γι' αυτό δεν το ανέφερα. Εν κατακλείδι όμως, ο τύπος θέλει να την "κάνει", ωθώντας την να βάλει αυτή το τέλος (ομοίως γνωστή τακτική φερόντων όρχεις αρρένων μη γνωρίζοντες όμως σε τι τους χρησιμεύουν πέρα από τα να τα ξύνουν).
Χαχαχαχ! Πάντως και έτσι να είναι, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου. Τι φοβούνται και δεν μιλάνε; Εξ, πιάσε τον και πες του "να σου πω, μωρό μου, ωραία περνάμε, δεν λέω, αλλά βλέπω αυτό και αυτό. Τρέχει κάτι; Γιατί εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτή η κατάσταση."Απλά, όμορφα, σταράτα. Αν δεν πάρεις απάντηση και αρχίσει τις υπεκφυγές, τότε θα αποφασίσεις τι θα κάνεις. Το να μην αντιμετωπίζεις ένα θέμα και να στρουθακαμηλίζεις, δεν σημαίνει ότι αυτό το θέμα θα εξαφανιστεί!
Scroll to top icon