ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2017 | 18:45

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ! Θέλω την γνώμη σας

Του χρόνου θα δώσω πανελλήνιες για δεύτερη φορά (είχα δώσει το 2014 και θα δώσω και το 2018). Δίνω πάλι επειδή η σχολή που πέρασα δεν είναι αυτό που μ'αρεσει, κι αν δεν μαρεσει κάτι δεν μπορώ να το βγάλω εις πέρας. Το θέμα μου είναι οι γονείς μου, δεν με στηρίζουν σε αυτή την απόφαση. Μου είπανε πως δεν θα χω τη παραμικρή οικονομική βοήθεια από εκείνους για φροντιστήρια δεύτερη φορά ( δεν με πειράζει γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να μου πληρώνουν). Αλλά ρε παιδιά γίνεται να δώσω χωρίς βοήθεια από φροντιστήριο και να πετύχω; έχω όλα τα βιβλία από το φροντιστήριο και όλα τα διαγωνίσματα μου για να μπορώ να διαβάζω και να ξαναλυνω αλλά γίνεται χωρίς φροντιστήριο;
3
 
 
 
 
σχόλια
Γίνεται. Αν στρωθείς μόνη σου να διαβάσεις με βοήθεια κάποιου που ξέρει καλά μαθηματικά για παράδειγμα, το χεις. Και οι γονείς σου αν είναι υποχρεωμένοι ή όχι να σε στηρίξουν είναι μια άλλη συζήτηση.
Εξαρτάται τι κατεύθυνση ήσουν . τι κενά κλπ εχεις. Γίνεται αλλά με πολύ κόπο και προσπάθεια. Η αλήθεια είναι οτι τα φροντιστήρια σε βάζουν σε πρόγραμμα θα έλεγα.. Αλλά εξαρτάται απο το τι ατομο είσαι κλπ. Με πρόγραμμα και συνεχής δουλεια μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να το ψαχνεις και μέσω ίντερνετ πολλοι ανεβαζουν σημειώσεις, βιντεακια κλπ.
Δεν ξέρω τι κατεύθυνση είσαι αλλά γενικά γίνεται. Αυτό εξαρτάται και από τις ικανότητες, τον προγραμματισμό κτλ κτλ. Αν έχεις στόχο και δουλέψεις δεν χρειάζεσαι φροντιστήριο.
Scroll to top icon