Καμμένος από Αλεξανδρούπολη: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση

Καμμένος από Αλεξανδρούπολη: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR
1

«Ο ελληνικός λαός ενωμένος με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν είναι σε ετοιμότητα, να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου» δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας επίδειξης, από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αρχηγοί, ΓΕΝ αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης, ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και οι τοπικοί φορείς της πόλης. Της εκδήλωσης προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων και επίσκεψη στην έκθεση για τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού την περίοδο 1821-1945, με τίτλο «Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου», που φιλοξενείται στη Νομαρχία στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

 

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε και το πλοίο Τ./Κ. «Δανιόλος», όπου ξεναγούνταν ήδη μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης, με τους οποίους ο υπουργός συνομιλουσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης.

 

Μετά την Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί μαζί με τον αρχηγό ΓΕΝ, τη Σαμοθράκη, τον Αη Στράτη και τη Λήμνο και ειδικότερα καράβια του πολεμικού ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση «Καταιγίς 2017», που άρχισε την Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM