ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2017 | 10:02

Δεν τον καταλαβαινω

Τον τελευταίο ένα μήνα βγαίνω με ένα παιδί.Όταν βρισκομαστε περνάμε πολύ όμορφα, πάμε για ποτό, σινεμά, καφέδες,φαΐ και βρισκόμαστε και σεξουαλικά αλλά όχι συχνά.Πιο πολύ βγάζει μια διάθεση γλυκιά, διάθεση να με.γνωρίσει.Είναι πολύ συζητησιμος και βλέπω ότι του αρέσω. Υπάρχει όμως ένα θέμα . Δεν μιλάμε καθόλου σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πιο πολύ μιλάμε κάθε 3 μέρες όπου θα είναι για να κανονίσουμε να βρεθούμε. Τι σημαίνει αυτό,;
8
 
 
 
 
σχόλια
Πιθανά δεν είναι πολύ μπλαμπλας. Δεν είναι κακό αφού μιλάτε από κοντά. Αν θες λίγο περισσότερο απλά ζήτησέ το χωρίς να τον πιέσεις. Νωρίς είναι ακόμα εξ άλλου. Ακόμα γνρίζεστε.
Δε σημαίνει κάτι μεταφυσικό.Σημαίνει πολύ απλά πως του αρκεί όσο βλέπεστε και πως αυτό είναι το είδος της σχέσης που θέλει να έχετε.Αν ήθελε κάτι άλλο, θα το ζητούσε.Αν δε σε βολεύουν τα πράγματα όπως είναι, κάνε τα κουμάντα σου.
Σε φάση γνωριμίας είστε στον 1 μήνα. Δεν έχει προλάβει να αναπτύξει αισθήματα αλλά ίσως και να μην έχει. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κλεισίματος χαρακτήρα γιατί θα το έδειχνε με κάποιο τρόπο ότι επιδιώκει το κάτι παραπάνω. Βέβαια είναι και νωρίς ακόμα αλλά εφόσον έχετε κάνει έρωτα δεν είναι και τόσο νωρίς.Πόσες φορές έχετε βγεί και πόσες από αυτές έχετε καταλήξει στο κρεβάτι στον ένα μήνα; Yπολόγισε το μουαγιέν κι αν μπατάρει έχεις την απάντησή σου.
Άμα δεν έχει επιδιώξει να επαναληφθεί σημαίνει ότι δεν θεωρεί ότι πολυταιριάζετε και μάλλον δεν θα το προχωρήσει. Αν καλύπτεσαι με τις βόλτες ΟΚ. Εκτός αν εσύ πέρασες πάρα πολύ καλά εκείνη την φορά και θες επανάληψη οπότε ίσως να μπορούσες να πάρεις πρωτοβουλία να γίνει ξανά μήπως και είναι πιο ενθουσιώδης κατόπιν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συμβουλεύσει κάποιος.
Scroll to top icon