ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2017 | 09:07

Γιατι παλι τα ιδια?μια πληγη ακομα

Του ειπα οτι τον αγαπαω και μου λεει οτι δεν μπορει να επεξεργαστει αυτα που του λεω γιατι ειναι πολυ πιεσμενος και κουρασμενος ...εγω του είπα οτι τον αγαπαω..τοσο απλο.τι να κανω ρε παιδια?με αγνοει αδιαφορεί για τα συναισθήματα μου και μένα...εγω του φερθηκα αψογα..τον εχω αγαπησει εδω κ εναμιση χρονο εχουμε περασει τοσα..αλλα ξερει οτι ειμαι πολυ ερωτευμένη μαζι του..πως να τον αφησω ενω νιωθω τοσα πραγματα ακομα?εχει τωρα ποσο καιρο που τον παιρνω τηλέφωνο δεν σηκωνει κλησεις μου λεει οτι θα βγει χωρίς να με παιρνει μαζι του και γενικα μια αδιαφορη σταση.να φυγω??
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ τον αγαπάς για σένα; Ή γι' αυτό που είναι;Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στον έρωτα είναι που άπαξ και τον εκφράσουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, προσδοκούμε να τον ανταποδώσει στο ακέραιο. Όταν δε γίνεται αυτό, σκάει η ροζ φουσκίτσα μας και ψαχνόμαστε πανικόβλητοι. Στον έρωτα, καλώς ή κακώς, δεν πάει ένα σου και ένα μου. Τον πίεσες φίλη εξομολογούμενη και τώρα τσινάει. Ενδεχομένως, γιατί νιώθει μεν πράγματα για σένα, αλλά όχι στο βαθμό που επιθυμείς. Χαλάρωσε λίγο και άστο να εξελιχθεί.
Scroll to top icon