ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2017 | 12:20

ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Λοιπόν είμαι από τους ανθρώπους που οι περισσότερες κοπέλες που πέρασαν από τη ζωή του τον προτιμούσαν ως φίλο. Δηλαδή ''μπράβο που είσαι ευγενικός, που είσαι καλόψυχος, τι ωραίες συζητήσεις που κάνουμε, μακάρι κι ο δικός μου να ήταν έτσι, τυχερή η κοπέλα σου''(δεν είχα, αλλά τέλος πάντων)Υπάρχουν δύο πρώην φίλες μου με τις οποίες δυστυχώς χαθήκαμε γιατί μένουν στο Λονδίνο εδώ και αρκετά χρόνια οι οποίες με γνώρισαν στους συντρόφους τους, τότε τα παλιά τα χρόνια που είχα παρέες, ώστε όπως είπαν να παραδειγματιστούν από τους τρόπους μου. Και στο τέλος της βραδιάς ο ένας από τους δύο όταν του είπα πως παρ όλα αυτά δεν βλέπω φως στην άκρη του ερωτικού τούνελ μού απάντησε: ''έτσι είναι ρε φίλε, άστα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Να, εσύ έχεις πολύ καλή συμπεριφορά αλλά δεν έχεις κοπέλα, κι εγώ που έχω , όλο γκρινιάζει η δικιά μου, τι να πεις...'' Κι έφυγε αυτός να πάει να ερωτοτροπήσει με την κοπέλα του(που του γκρινιάζει) κι εγώ γύρισα σπίτι κλασικά μόνος. Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω(όταν δεν κλαίω). Αυτά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν, αγαπητέ εξομολογούμενε, αλλά και ομήγυρη της Λάιφο, επιτρέψτε μου να είμαι αυτή που θα διαλύσει το μύθο "ή καλό παιδί/ή γκόμενος".Το λέω έτσι, γιατί απ'ότι έχω δει από άλλες εξομολογήσεις (πιθανώς αρκετά νεότερων και άπειρων) θαμώνων, πολλοί άνδρες θεωρούν ότι "στις γυναίκες αρέσουν τα καθίκια", ότι "για να ρίξεις γκόμενα πρέπει να είσαι και λίγο κωλόπαιδο" κλπ. Αυτά λοιπόν, είναι ο μύθος.Η αλήθεια:Ναι, υπάρχουν νεαρότερες και άπειρες κοπέλες, ή δυστυχώς ακόμα και κομπλεξαρισμένες γυναίκες, που με "λίγο φτύσιμο" και "μια κρύο-μια ζέστη", μπερδεύονται και για κάποιο καιρό "μασάνε" όπως λέμε, ή ίσως και καψουρεύονται για κάποιο διάστημα.Δεν υπάρχει όμως ούτε μία σχετικά ισορροπημένη γυναίκα κάθε ηλικίας, που να μη γουστάρει και επιθυμεί πραγματικά έναν άνδρα με - τουλάχιστον! - καλούς τρόπους και συμπεριφορά, αν όχι αυθεντικά καλό χαρακτήρα. Αυτό που εσείς λανθασμένα θεωρείτε "καθικιά/αντρίλα" που "ρίχνει τη γκόμενα", δεν υπάρχει.Υπάρχει αυτοπεποίθηση, συγκρότηση και σιγουριά στις κινήσεις ενός άνδρα, που δίνουν σε μια γυναίκα να καταλάβει ότι τη διεκδικεί ερωτικά. Σας διαβεβαιώ ότι είναι εξαιρετικά ερωτεύσιμο στοιχείο αυτό. Που και πάλι, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι κάποιος πιο ντροπαλός δεν αρέσει - ίσα-ίσα.Τώρα, υπάρχει πάντα και σε όλους μας ο παράγοντας φυσικής έλξης/γούστων που έχει να κάνει και με την εμφάνιση. Κι εδώ, τίποτα δεν είναι set in stone, κάτι που δεν αρέσει σε μένα, αρέσει στη διπλανή κ.ο.κ.Όταν όμως δε μας ελκύει κάποιος ο οποίος μας προσεγγίζει ερωτικά, ή αν μας προσεγγίσει κάποιος που εξαρχής για τον Α ή Β λόγο βλέπαμε φιλικά, θα θελήσουμε να ρίξουμε μια ευγενική απόρριψη, οπότε θα τονίσουμε αυτό που βλέπουμε ως καλο στοιχείο του - δηλαδή τη συμπεριφορά/χαρακτήρα του. Χωρίς να σημαίνει ότι τον απορρίπτουμε ΕΠΕΙΔΗ είναι "καλό παιδί".Τελικώς, το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του (αλλά και για κάθε στρέιτ και μόνη γυναίκα εκεί έξω) αυτό το "καλό παιδί", είναι να μην κομπλεξάρεται, να μην κολλάει/πιστεύει σε ταμπέλες και να προχωρά με θάρρος και ελπίδα προς το μέλλον του και την επόμενη γυναίκα που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον.
To the point! Επίσης, και οι γυναίκες δέχονται απορρίψεις στα ερωτικά ακόμη και έμμεσες( δηλαδή μπορεί να μην κάνεις κίνηση ξεκάθαρη αλλά να βλέπεις ότι δεν 'τραβάει' ). Οπότε δεν είναι η τοποθέτησή σου εκ του ασφαλούς. Υ.Γ. Καμιά φορά βλέπουμε τον άλλον απλά αδιάφορο αλλά ευγενικό μαζί μας χωρίς να ξέρουμε αν είναι καλό παιδί και πετάμε αυτή την ατάκα. Εκεί είναι που γίνεται μεγάλο κομφούζιο.
@Ατέρμονη ΑνίαΝαι, βέβαια, σωστό, όλοι μας τρώμε τις πιτούλες μας σε αυτή τη ζωή (και φυσικά κάποιες πονάνε ιδιαίτερα). Όντως, εκεί γίνεται κομφούζιο... Αλλά τι να κάνεις που δεν έχεις δεδομένα;;@ Φεγγάρι (σόρυ για τη συντόμευση, έτσι σε έχω στο μυαλό)Έχεις δίκιο, δεν ήταν περί αυτού ακριβώς η εξομολόγηση. Κρινοντας όμως από την απάντηση που έδωσε ο boyfriend της κοπελιάς και τη βαρύτητα που δίνει ο εξομολογούμενος στην ευγένειά του και πώς την αντιμετωπίζουν οι άλλοι, μου έκανε κλικ όλο αυτό σε συνδυασμό με κάτι τέτοιες εξομολογήσεις και τσιτάτα που κυκλοφορούν κατά καιρούς, περί "καθικιών και καλών παιδιών". Πιστεύω πως είναι μια λανθασμένη εντύπωση ιδιαίτερα επικίνδυνη, ειδικά σε συνδυασμό με μια πληγωμένη καρδιά, και ότι έχουν αλλοιωθεί και παραπλανηθεί αρκετοί άνδρες έτσι. Γι'αυτό έγραψα το σχόλιο.Ευχαριστώ που μου απαντήσατε παιδιά, πολύ μου άρεσε, να'στε καλά!
Για να είσαι υπερβολικά συμπαθητικός σημαίνει ότι μάλλον είσαι και υπερβολικά : καλόβολος, δεκτικός, φιλικός, ανεκτικός πράγματα που σε έναν φίλο τα εκτιμούμε ειδικά στις δύσκολες μας στιγμές αλλά όσο να πεις στερούν τον δυναμισμό και δίνουν μια αίσθηση ανελευθερίας. Δείχνουν ότι εσύ δεν βάζεις πρώτο τον εαυτό σου (άρα αφού εσύ δεν βρίσκεις αρκετά σπουδαία τα δικά σου θέλω έναντι των άλλων πώς να σε βρουν κι οι άλλοι κάπως πιο ξεχωριστό). Δείχνει να μην έχεις μια ολοκληρωμένη και αληθινή προσωπικότητα (κι αυτή κερδίζει πολύ κόσμο, όχι η κακομεταχείριση όπως βολεύει να πιστεύει κόσμος και κοσμάκης) καθώς θα την βάλεις υπό για να είσαι αρεστός. Αν δεν ξέρεις να λες όχι, να βάζεις όρια, να κοντράρεσαι και να ρισκάρεις να γίνεις αντιπαθητικός για να νιώσεις αυθεντικός τότε προφανώς όσο υπέροχα κι φέρεσαι δύσκολα θα καταλάβουν αν είσαι υπέροχος ή όχι γιατί απλούστατα κρύβεις τον εαυτό σου πίσω από μια υπέροχη συμπεριφορά... δεν τα λέω υπέροχα; :Ρ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon