ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2017 | 19:25

ΚΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ (ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ...)

Σκέφτομαι να κάνω κάτι που εννοείται ότι δεν θα το κάνω, απλά σαν μια σκέψη μου τριγυρνάει στο μυαλό. Και αφού η συγκεκριμένη στήλη είναι ''για κάθε πόνο του κάθε πονεμένου'', ας το μοιραστώ μαζί σας από εδώ. Επειδή χαίρομαι λίγο που επικοινωνώ με άλλα ανθρώπινα πλάσματα εδώ μέσα, έστω και διαδικτυακά, σκέφτομαι μερικές φορές πόσο ενδιαφέρον θα είχε να έλεγα π.χ. ότι είμαι στο τάδε μέρος ή στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε τέλος πάντων, και όποιος ή όποια θέλει ας έρθει να με δει από κοντά, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε, να ακούσω επιτέλους κάποια ανθρώπινη φωνή να μου απευθύνει το λόγο και να επιδιώκει κάποιου είδους έστω και σύντομη συζήτηση μαζί μου. Κάτι σαν ένα...meet up ας πούμε, που είναι και της μόδας. Το meet up του...αποτυχημένου! Loser's meet-up, τώρα και στην περιοχή σας!!! Προλάβετε!Να περάσω το καλοκαίρι κάνοντας μια τέτοια tour.Όχι γιατί αξίζει να με γνωρίσετε εσείς, αλλά απλά για να αποκτήσω έστω και λίγη παρέα εγώ.Έτσι ως σκέψη το έχω.Μην κράξετε, το ξέρω ότι είναι μαλακία σκέψη, γι' αυτό και την μοιράζομαι με χαρά μαζί σας εδώ, σε αυτήν την πανέμορφη στήλη. Αυτάαααα.... Εσείς τι άλλα νέα; Τι θα κάνετε απόψε που είναι σαββατόβραδο; Εγώ μάλλον ύπνο, δεν έχω όρεξη για τη βόλτα του ερημίτη απόψε, ούτε παραλία, ούτε τίποτα. Ό,τι και να κάνετε να είστε πάντα καλά. Μόνο αυτό θέλω. Να προσέχετε την υγεία σας. Γιατί μετά ποιός θα πατάει ''δεν ταυτίζομαι'' στις εξομολογήσεις μου, αν πάθετε κάτι; Αυτά. Σας συμπαθώ (όχι όλους, λίγους και εκλεκτούς).
1
 
 
 
 
σχόλια
Ως μοναχική ψυχή και εγώ, θα μ'αρεσαι να βάλω στη ζωή μου νέα και ενδιαφέροντα άτομα ,αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανόν να χαθεί η αντικειμενικότητα στο σχολιασμό των εξομολογησεων..
Scroll to top icon