ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 19:08

Πριν τερματίσω το friendzone....

Πως να της πω οτι δεν θέλω να είμαστε φίλοι?Να ξεκόψουμε εντελώς και να έχουμε τυπικές σχέσεις ή καθόλου σχέσεις.Προτιμώ να την κάνω να θυμώσει μαζί μου απ' το να με βλέπει σαν φίλο.Υ.Γ. Θα προτιμούσα να μην γράψετε ηθικολογίες και εξυπνάδες, αν κάποιος έχει να προτείνει έναν απλό τρόπο, ας το κάνει, θα το εκτιμήσω....ευχαριστώ.
8
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι δεν κατάλαβα εγώ εδώ - θες να τερματίσεις το friendzone γιατί τη θες ερωτικά και όχι απλώς φιλικά;Ή δε θες επαφές μαζί της γενικώς, γιατί "δεν την πας";Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, φανού ειλικρινής, γιατί πού ξέρεις, μπορεί κι εκείνη να θέλει κάτι παραπάνω και να κολλάει.Αν γενικά δε θέλεις καμία επαφή μαζί της, δικαίωμά σου. Κόψε επαφές απλά και τελείωσε το θέμα. Θα το λάβει το μήνυμα. Κι αν δεν το λάβει και σε ρωτήσει, ε, πες ευγενικά αλλά ξεκάθαρα ότι δεν βλέπεις να έχετε κοινό τόπο μεταξύ σας για φιλία.Αυτό βέβαια, στην περίπτωση που κάνετε κάζουαλ παρέα. Αν έχετε αληθινή φιλία και επαφή ετών, ε, μια ειλικρινή συζητησούλα πρώτα την οφείλεις.
Σαν τι ηθικολογίες θα μπορούσαμε να πούμε για την περίπτωση σου βρε εξομολογούμενε;Κάπου νισάφι με τους περιορισμούς που επιχειρείτε να επιβάλετε στο σχολιασμό μιας ανώνυμης εξομολόγησης!Αυτό που σου προτείνει ο/η Μωρ' τι μας λες είναι το σωστότερο για σένα.
Το πιο εύκολο είναι να της πεις ξεκάθαρα οτι δεν σε ενδιαφέρει να είσαι φίλος της.Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει, είναι με ποια αφορμή θα το πεις.Όχι ξεκάρφωτα και σε περάσει για βλαμμένο :P
Scroll to top icon