ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2017 | 15:03

Είμαι πολύ μπερδεμενη και θέλω γνώμη απο τους αντρες της στήλης...

Λοιπόν, είμαστε μαζί 7 μήνες, αυτός επεδίωξε την σχέση εξαρχής. Φέρεται σαν να είναι φουλ ερωτευμένος ,αλλά λέει ότι δεν είναι. Θα μπορόυσε κανείς να πει, ότι είμαι η μόνη του επιλογή και για αυτό μένει μαζί μου μέχρι να βρει καλύτερη, αλλά είμαστε πολυ νεοι για συμβιβασμους,είναι πολύ εμφανίσιμος, με μεγάλο κοινωνικό κύκλο και βλέπω ότι έχει κατακτήσεις. Μου λέει συνέχεια γλυκόλογα, κάνει πραγματα για μενα, λέει ότι με σκέφτεται συνέχιεα, προσπαθεί να περνάει μαζί μου όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται, είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές μου, μου λέει ότι στα μάτια του είμαι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, ότι όλες οι άλλες είναι σαν μην υπάρχουν, ότι θέλει να γεράσει μαζί μου, δεν ξενοκοιτάει, το σεξ είναι τέλειο... Αλλά από την αλλή λέει ότι δεν είναι ερωτευμένος. Τι στο καλό με δουλέυει? Eχω αναγκη να το ακούσω. Να φοβάται να το πει δεν παίζει,αφού τόσα και τόσα λέει. Κατα την γνώμη μου ο μόνος σωστός και ειλικρινης λόγος για να εισαι με κάποιον είναι να είσαι ερωτευμένος και αφού λέει ότι δεν είναι νιώθω μια τεράστια ανασφάλεια. Σαν να με κοροιδεύει και να θέλει να μου πάρει κάτι. Γνώμες γιατί τρελένομαι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Το να μην είναι ερωτευμένος είναι ένα σενάριο όπως σου λέει, αλλά μπορεί να βρίσκει στοιχεία σε σένα που όντως να μην βρίσκει σε άλλη γυναίκα. Πολύ απλά γι'αυτά σε εκτιμάει και θέλει κατά δήλωσή του να είναι μαζί σου μέχρι τέλους. Δεν σημαίνει ότι όποιον άνθρωπο συναντάμε τον ερωτευόμαστε, αλλά αυτό παράλληλα δεν σημαίνει ότι δεν τον θέλουμε δίπλα μας.Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι σε βλέπει και σε αξιολογεί με τα μάτια ενός λογικού ανθρώπου, και όχι ενός ερωτευμένου που ως γνωστόν παραβλέπει τα όποια ελλατώματα του άλλου απλά επειδή είναι τυφλωμένος...Το τι θέλεις εσύ στην τελική όμως θα το αποφασίσεις η ίδια.
Scroll to top icon