ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2017 | 17:06

Πανελληνιες!

Οσοι θα δωσουν την Τεταρτη ας γραψουν κατω στα σχολια και ας μου δωσουν κουραγιοΕδω και μια βδομαδα δεν μπορω να κοιμηθωΕλπιζω να τα παμε ολοι καλα !!
3
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι λίγο πολύ αγχωνόμαστε.Φαντάζομαι έχεις κάποιο στόχο,γι'αυτό δίνεις.Ας επικεντρωθεί ο καθένας μας,λοιπόν,στο στόχο του και θα τα πάμε μία χαρά :) Έχουμε προσπαθήσει πολύ γι'αυτό!!!Καλή μας τύχη!!! :)
Όλοι λίγο πολύ αγχωνόμαστε.Φαντάζομαι έχεις κάποιο στόχο,γι'αυτό δίνεις.Ας επικεντρωθεί ο καθένας μας,λοιπόν,στο στόχο του και θα τα πάμε μία χαρά :) Έχουμε προσπαθήσει πολύ γι'αυτό!!!Καλή μα τύχη!!! :)
Εγραψα περσυ αλλα επειδη δεν βλεπω σχολια θα ηθελα να σχολιασω εγω ... περσυ ημουν και εγω σε παρομοια κατασταση απιστευτου αγχους και πιστευα οτι δεν θα θυμηθω τιποτα. Αντιθετως μολις επιασα το γραπτο ξεχασα τα παντα απο αγχος και σκεφτομουν απλα αυτα που ηξερα και τα εγραφα.. Οποτε οσο (λιγοτερο η περισσοτερο)και να εισαι διαβασμενος/νη προσπαθησεις να εισαι συγκετρωμενος και να γραφεις. Μην αγχωθεις οσο κλισε και αν ακουγεται. Να σκεφτεσαι μονο τον στοχο σου και το γραπτο. Τελος συνιστω να πας με αυτοπεποιθηση.. ειναι αναγκαια.. Τι να πω αλλο; καλη επιτυχια βεβαιως! ευχομαι να τα πας τελεια!!!! Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια :)Υ.Γ. μια φαση ειναι και οι πανελληνιες σημαντικη μεν αλλα το μονο που μετραει ειναι πανω απο ολα να εισαι καλα ο,τι και αν γινει
Scroll to top icon