ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2017 | 11:50

Της γυναίκας η καρδιά

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει. Πείτε μου κάτι ρε παιδιά γιατί θα μου στρίψει. Πως γίνεται μια κοπέλα που έχετε ζήσει τα πάντα μαζί 2 χρόνια γεμάτα πάθος, έρωτα όλα στο απόγειο να έρχεται ένα ωραίο πρωινό και να λέει 'δεν νιώθω τίποτα πια θα ήθελα όμως να παραμείνουμε φίλοι'. Πως μπορείς και το λες αυτό; Πριν από 3 μέρες είμασταν αγκαλία και κάναμε σχέδια για να φύγουμε στο εξωτερικό. Τι άλλαξε ξαφνικά; Δεν θα καθίσω να σου αλλάξω γνώμη. Δεν σε θέλω για φίλη. Σε θέλω για γυναίκα μου. Κρίμα που δεν κατάλαβες τίποτα τόσο καιρό. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι. Καλά να περνάς με τον νέο σου σύντροφο. Για να μην νομίζεις ότι είμαι και κουτός από πάνω. Αυτό που πριν 3 μέρες με αγκάλιαζες και με φιλούσες και μου έλεγες ότι μαγαπάς και μόλις χθες μου λες το άκρο αντίθετο δεν θα το καταλάβω ποτέ μου. Ίσως καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν τα ζούσατε και οι δύο με την ίδια ένταση καθώς φαίνεται. Ή μπορεί να της τελείωσε πριν κάποιο διάστημα αλλά να το έπαιζε τρελίτσα μέχρι που παρασοβάρεψε το πράγμα ( εξωτερικό τα δυο σας) και αντί λοιπόν να σου πει την αλήθεια να συνέχιζε. Αν έχουν οι παραπάνω δίκιο και βρήκε κι άλλον για να βρει το θάρρος να σου πει ότι της τελείωσε ακόμη χειρότερα. Πάντως, αυτά τα κάνουν άτομα ανεξαρτήτου φύλου, θέμα χαρακτήρα είναι.
Κι εγώ πιστεύω ότι λάκισε λόγω εξωτερικού (εκείνη χάνει...). Προτιμάει να είναι κοντά στην μανούλα που θα της σιδερώνει τα ρουχαλάκια και θα της γεμίζει τα ταπεράκια για τη δουλειά. Καθείς σ'αυτή την ζωή λούζεται τις επιλογές του/της. ;)
Πριν λίγο είχα μια ενδιαφέρουσα κουβέντα στο λεωφορείο ( από εκείνες τις τυχαίες που μιλάτε αρχικά για το πότε θα περάσει το αναθεματισμένο λεωφορείο) και με αφετηρία τα μέσα στο εξωτερικό που διέμενε κάποια χρόνια έλεγε διάφορα για τον τρόπο λειτουργίας και πόσο χαοτική της φάνηκε η Αθήνα όταν ξαναγύρισε. Γενικά, ξέρω πολλά πολλά άτομα που για μένα έχει βαρύτητα η γνώμη τους για την εμπειρία του εξωτερικού. Ανοίγει το μυαλό του ανθρώπου, κάτι που λείπει σε πολλούς.
Scroll to top icon