ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2017 | 16:48

Ο γιος μου θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής

Χθες μαλώσαμε με τον άντρα μου γιατί αυτός επιμένει και τον τρέχει στην μπάλα εγώ όμως φοβάμαι μην πάθει κανένα κακό. Λέει πως είναι πολύ καλός και ότι θα φτάσει ψηλά. Εγώ θέλω να σπουδάσει να γίνει σωστός άνθρωπος με αξίες στην κοινωνία. Την μπάλα μπορεί να την συνεχίσει ως χόμπι όχι ως επάγγελμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζεσαι τα ίδια να σκεφτόταν η μάνα του Χαριστέα, του Μπασινά, του Φύσσα και όλων των παιδιών που πήραν το ευρωπαϊκό; Ή η μάνα του Διαμαντίδη, του Ατεντοκούμπο και όλων των άλλων μεγάλων αθλητών; Ευτυχώς που υπάρχουν γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να μεγαλουργήσουν από μόνα τους.
Βρε ασε το παιδι να κανει οτι αγαπα και αν ειναι καλος θα ανεβει. Το πανεπιστημιο δεν κανει τον ανθρωπο, απλως του δινει δυνατοτητες. Μπορει να παθει κακο οπουδηποτε αλλα το κακο που θα παθει η ψυχουλα του αν του λειπει το χομπι που αγαπαει και δεν θα εχει την ελευθερια της επιλογης πρεπει να το σκεφτεις.
Το πανεπιστήμιο φτιάχνει ειδικότητες κι όχι προσωπικότητες. Δεν μπορείτε να απαιτείτε από το παιδί σας κάτι χωρίς να το διαθέτετε. Κάνετε λόγο περί σπουδών και παιδείας, που το δεύτερο όπως φαίνεται δεν το έχετε. Ειδάλλως, θα κατανοούσατε το δικαίωμα συνειδητής επιλογής. Όλα τα άλλα, είναι ετεροπροσδιορισμοι, ματαιοδοξία και εγωισμός!
Scroll to top icon