ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2017 | 16:44

Οταν

Μιλάς με μια κοπέλα 30+ και εκεί που θέλει να γνωρίσει νέο κόσμο όπως και εσύ σε ρωτάει τι αναζητάς.Και εσύ στα 30+ πάλι σκέφτεσαιΕίμαι παρθένος , πως μπορώ να ξέρω τι αναζητάω, θέλω να βγω με την κοπέλα να τη γνωρίσω από κοντά και ότι μου βγάλει. Δηλαδή ότι προκύψειΚαι είναι να επιμένει και να λέει α όχι άμα δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο σημαίνει πως δεν ξέρεις τι θέλεις.Και μετά τι της λες; Να πεις ψέματα; Πριν καν τη γνωρίσεις από κοντά Νάντη ζήσεις πρέπει να πεις τι αναζητας ασχέτως αν σου κάτσει.Φαίνεται επεσα πάλι πάνω σε καμένη περίπτωση
6
 
 
 
 
σχόλια
Κατά πάσα πιθανότητα στα 30+ ψάχνει να αποκατασταθεί γι' αυτό και σε ρωτάει τι αναζητάς ώστε αν δε θες κάτι σοβαρό να μη χάνει τον καιρό της.Γνώμη μου.Ίσως να μη σκέφτονται όλες έτσι αλλά η πλειοψηφία ναι.
Σωστά το ερμηνεύεις. Απευθύνομαι σε όσους διαβάζουν:Το πρόβλημα είναι ότι όταν μια γυναίκα (επειδή κυρίως γυναίκες το σκέφτοναι έτσι κι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κοινωνιολογικοί λόγοι που έχουν μάθει να σκέφτονται έτσι που έχουν να κάνουν με τα έμφυλα στερεότυπα) θέτει μια τέτοια ερώτηση εκ μέρους μιας γυναίκας επικοινωνεί αναπόδραστα κάποια μηνύματα στον αποδέκτη και κρίνονται ως προβληματικά (δείτε γιατί παρακάτω):1.Ψάχνω να εξασφαλιστώ. Συναισθηματικά κυρίως ότι δεν θα εγκαταλειφθώ (λες κι υπάρχουν εγγυήσεις κι ο άλλος μπορεί να υποσχεθεί πώς θα νιώθει στο μέλλον λες κι υπογράφει συμβόλαιο).2.Ψάχνω να αποκατασταθώ. Κοινωνικά κυρίως. Επειδή η γνώμη του κοινωνικού μου μικρόκοσμου είναι τόσο σημαντική που προέχει να βρω "τον κατάλληλο" ώστε να πραγματοποιηθεί το προαπαιτούμενο. Αλλιώς "χάνω χρόνο". 3.Ψάχνω να δώσω το σεξ μου σε κάποιον που "θα το εκτιμήσει". Ουτοπικό επειδή δεν μπορεί κάποιος να εκτιμήσει κάτι που δεν έχει ήδη δοκιμάσει βιωματικά. Πώς μπορεί να ξέρει αν θα ταιριάξει αν δεν το ζήσει; Πώς μπορεί ανερυθρίαστα να υποσχεθεί κάτι που δεν ξέρει αν θα μπορεί να τηρήσει; 4.Γενικώς ψάχνω κάποιον που θα γεμίσει το υπαρξιακό κενό μου αλλά μπορεί να είσαι εσύ ή ο Τάκης ή ο κ.Πήμποντυ ή ο mr.Foufoutos και συμμαζεμό δεν έχει. Κάποιος όμως. Για τον Θεό κάποιος!! Τα μηνύματα αυτά είναι ΒΑΘΙΑ προσβλητικά για οποιονδήποτε άντρα τα λάβει μέσω του ερώτηματος "τι ψάχνεις". Το "για να μην χάνω τον χρόνο μου" που υποννοείτε και μερικές το λέτε κιόλας ανοιχτά είναι προσβλητικό. Είναι ματαίωση ενός ατόμου που δεν έχετε καν γνωρίσει!! Γιατί δεν τον γνωρίζετε πρώτα και μετά να σχηματίσετε γνώμη; Ο ένας μήνας γνωριμίας που τον βαφτίζουμε σχέση σάμπως είναι το χάσιμο χρόνου που κάνει την διαφορά; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.Έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο που θυμώνουν και που θίγονται. Σκεφτείτε το λίγο από την ανάποδη μπας και το καταλάβετε επιτέλους γιατί αυτό που ρωτάτε είναι καφρίλα φοβερή και τρομερή. Αν εσάς μια γνωριμία που πήγαινε να δημιουργηθεί σας ρωτούσε "Κώλο δίνεις; Επειδή αν δεν δίνεις να πάω αλλού να μην χάνω τον χρόνο μου!!" πώς θα σας φαινόταν; Αυτό θέλει αυτό ζητάει. Τι; Είναι άλλο αυτό; Όχι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι κρίνω εκ των προτέρων και απορρίπτω βάσει "προαπαιτούμενων".Σκεφτείτε λίγο αυτό που λέω. Κι αν έχω άδικο κι εσείς δίκιο ελάτε να πούμε τις ερωτικές σας επιτυχίες σε 6 μήνες από τώρα. Εγώ εδώ θα είμαι να σας ακούω.
Ισχούν αυτά που λες ωστόσο υπάρχουν και πρακτικοί-βιολογικοί λόγοι,δηλαδή αν μια γυναίκα θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί και για διαφόρους λόγους δεν το έχει καταφέρει μέχρι τα 30+ ,από κει και πέρα τα περιθώρια στενεύουν και βιολογικά.Έτσι,ενώ στα 20,στα 25 ή ακόμα και στα 30 έχεις το περιθώριο να δοκιμάσεις σχέσεις που δεν έχουν προοπτική,από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να ξοδεύεις 3 και 4 χρόνια σε εφήμερες σχέσεις.Όλα αυτά με βάση το σκεπτικό που είπα παραπάνω (ότι κάποια θέλει οπωσδήποτε γάμο και παιδιά)
Nαι βρε πουλάκι μου αλλά έτσι κάνει γάμο και παιδιά με τον "κατάλληλο" και στα 40 ξυπνάει μια μέρα και βγάζει τα μάτια της με τον νεαρό στο γραφείο! Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Και πάλι κι αυτό ακόμα είναι μια κατάμουτρη παραδοχή "Θέλω παιδί από κάποιον. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα πώς και τι". (Ας καταψύξει τέλος πάντων ωάρια να έχει καβάτζα να μην βιάζεται και σκοντάφτει). Αν ήμουν άντρας θα ένιωθα βαθιά προσβεβλημένος. Και θα απομακρυνόμουν τάχιστα (να κι η απάντηση γιατί φεύγουν)Καθένας (κι οι γυναίκες το ίδιο) θέλει να νιώσει στον έρωτα μικρός θεός. Όχι αποτέλεσμα multiple choice.
Η μία νομίζει ότι υπάρχει οργανόγραμμα. Ο άλλος νομίζει ότι πρέπει να γράψει κάτι βαρύγδουπο τύπου Πανελληνίων για να "περάσει" τις εξετάσεις. Λάθος το έχετε πάρει. Ανάλαφρα και με χιούμορ αντιμετωπίζονται αυτά.
Scroll to top icon