ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2017 | 21:10

Είμαι 35...

Και με φλερτάρει επίμονα 24χρονος.Μου αρέσει και 'μένα,όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο.Δεν είμαι καμιά εκθαμβωτική γυναίκα που θα γυρίσουν όλοι να με κοιτάξουν,κάθε άλλο.Η αλήθεια είναι πως φαίνομαι μικρότερη.Και ο ίδιος ο τύπος που ενδιαφέρεται έμεινε έκπληκτος όταν του είπα την ηλικία μου,με έκανε για 25 το πολύ.Νόμιζα πως αυτό θα τον πτοούσε, ότι έψαχνε για καμιά συνομήλικη κλπ.Το αντίθετο συνέβη,συνεχίζει να με >.Αλλά εγώ διστάζω.Σε κλειστή κοινωνία όλα αυτά,από που να το πιάσω και από που να το αφήσω.Το ξέρω,ο κόσμος χάνεται και εγώ κάθομαι και χολοσκάω για το αν πιτσιρικάς έχει > συναισθήματα για 'μένα ή θέλει ένα πήδημα και >.Είτε το ένα συμβεί είτε το άλλο,το κουτσομπολιό του κάθε μπουρτζόβλαχου και τα κηρύγματα θειάδων,ξαδελφάδων,φιλενάδων και γνωστών (>)εδώ πέρα δεν το γλιτώνω.Ήδη θεωρούμαι παραφωνία που τόσα χρόνια στην κωμόπολη (ζούσα στην Αθήνα πριν) δεν είχα ποτέ κανέναν.Η αλήθεια είναι πως είχα μια σχέση εξ'αποστάσεως,εγώ δεν ήθελα να αφήσω την δουλειά μου,συνεπώς και την ανεξαρτησία μου να τον ακολουθήσω και να φτιάξω επιτέλους αυτή την > ζωή μου, λογικό και επόμενο να το διαλύσουμε πριν το μάθει κανείς και με πρήξει στα >.Τεσπά,έχει περάσει πάνω από χρόνος από τον χωρισμό και με την μαγκουφιά μου τόσο καιρό πρόβλημα δεν έχω,οι άλλοι έχουν.Ούτε που στα 35 οι σχέσεις μου και τα φλερτ μαζί είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.Εδώ άλλωστε οι περισσότερες παντρεύονται μικρές και συνήθως τον πρώτο που γνωρίζουν,ασχέτως τι κάνουν μετά αν αληθεύουν τα όσα ακούω κατά καιρούς από το στόμα των μπουρτζόβλαχων στους οποίους αναφέρθηκα παραπάνω (συγνώμη αν ακούγομαι προκατειλλημένη, ωραία η επαρχία αλλά ο κόσμος δεν παλεύεται,πλην εξαιρέσεων). Sorry αν κούρασα,δεν συνηθίζω να τα ψειρίζω τόσο πολύ αυτά τα θέματα, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, αλλά αυτή τη φορά μου έτυχε κάτι που δεν είναι και απλό όσο προοδευτικός και αν θέλει να είναι κανείς.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για να βγείς από το ψευτοδίλλημα. Τώρα που καβάτζωσες τα 35 θα δεις ότι όλο μικρότεροι θα σε πολιορκούν. Ή πολύ μεγαλύτεροι. Οι στατιστικές πιθανότητες να σε διεκδικήσουν οι συνομίληκοι είναι πολύ πολύ μικρές (εμπειρία και παρατήρηση αυτό δείχνουν). Καλύτερα παίξε μπάλα αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι τα στερεότυπα. Δεν θα έρθουν οι μπουρτζόβλαχοι να σου κάνουν συντροφιά όταν θα νιώθεις μοναξιά.
Scroll to top icon