ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2017 | 22:59

Είμαι γκέι

Είμαι γκέι. Κι ο ξαδερφος μου το έμαθε και ανέλαβε δράση να μη χάσει. Με έπιασε και μου είπε ότι προκείμενο να "ξαναμπω στον ίσο δρόμο" θα κάνει θυσία μεγάλη και μια κοπέλα που του αρέσει τρομερά και είναι συνομήλική μου 18 ετών κι αυτή όπως κι εγώ θα την προωθήσει σε εμένα.Μόλις είδε ότι πήγα να φέρω αντίρρηση μου απαντά: μην ανησυχεις η κοπέλα είναι ρομαντική όπως κι εσύ θα σου κάνει και αγκάλιες θα σε φροντίζει κτλ.Μα εγώ είμαι γκέι. Δε μπορώ να του πώ όχι όμως γιατί δε με παίρνει να το μάθουν οι γονείς μου την εβαψα.Θα κάνω σχέση με αυτή την κοπέλα ππυ όντως είναι πολύ όμορφη και γλυκιά κι ελπίζω να γίνει κατι...
8
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε.Αρχικά,είναι απαράδεκτος ο ξαδερφός σου που θα σου πλασάρει την κοπέλα λες και είναι αντικείμενο που θα στο δανείσει.Επιπλέον,δεν ξέρεις αν σε θέλει και εκείνη.Αλλά δε θα νιώθεις άσχημα όταν σκέφτεσαι ότι καταπιέζεις τον εαυτό σου και παράλληλα κοροιδεύεις και έναν άνθρωπο που δε φταίει σε κάτι;Εγώ προτείνω να μιλήσεις στην οικογένειά σου.Ίσως καταλάβουν.Ίσως ήδη έχουν καταλάβει.Για πόσο θα δίνεις στον ξάδερφό σου το δικαίωμα να σε απειλεί;Αν το να μιλήσεις στους γονείς σου σου φαίνεται αδύνατο μίλα με την κοπέλα και εξήγησέ της την κατάσταση.Μία,όχι και τόσο καλή αλλά σίγουρα εφικτή λύση,αν το θελήσει και η ίδια,είναι να παριστάνετε το ζευγάρι ώστε και ο ξάδερφός σου να πειστεί ότι "μπήκες στον ίσιο δρόμο"(έλεος δηλαδή) και να μη μάθουν κάτι οι γονείς σου.Το ίδιο που σκέφτεσαι και εσύ δηλαδή με μία μεγάλη διαφορά:η κοπέλα γνωρίζει τα πάντα.
Αγκαλιασε την και θα δεις οτι το να εχεις μια γυναικα διπλα σου ειναι καλυτερο απο το να εχεις εναν αντρα. Η γυναικα ειναι ενα γλυκο και αδυνατο πλασμα, χρειαζεται εναν αντρα σαν και εσενα για να νιωθει ασφαλεια και ζεστασια. Και κατα αυτο τον τροπο και εσυ θα νιωθεις ζεστασια και γλυκαδα. Προτιμησε την γυναικα, γιατι τι τον θες τον μαντραχαλο μεσα στην αγκαλια σου; Να μπλεκονται οι τριχες σας μεταξυ σας και να βγαινει ενα θεαμα αποκρουστικο. Να εισαι σοφος, επελεξε την γυναικα και θα με θυμηθεις.
Κι όμως.Λες ότι πρέπει να επιλέξει μία γυναίκα γιατί "ειναι ενα γλυκο και αδυνατο πλασμα, χρειαζεται εναν αντρα σαν και εσενα για να νιωθει ασφαλεια και ζεστασια.".Και συνεχίζεις τις μαλακίες λέγοντας "τι τον θες τον μαντραχαλο μεσα στην αγκαλια σου; Να μπλεκονται οι τριχες σας μεταξυ σας και να βγαινει ενα θεαμα αποκρουστικο.".Και θεωρείς "σοφό" κάποιον που θα επιλέξει μία γυναίκα από έναν άντρα;Σοφό θα έπρεπε να θεωρείς αυτόν που ξέρει ποιος είναι και τι θέλει και δεν κρύβεται,όχι κάποιον που θα επιλέξει μία κοπέλα να κάνει την κουρτίνα της ερωτικής του ζωής.Δεν μπορείς να καταλάβεις δηλαδή ότι ο άνθρωπος είναι ομοφυλόφιλος;Γιατί να επιλέξει μία κοπέλα;Απορώ πραγματικά γιατί συμφώνησαν αυτά τα 6 άτομα που πάτησαν "ταυτίζομαι".Θα ήθελα πολύ να μάθω.
Δεν του αρέσουν οι γυναίκες άνθρωπε μου!Του αρέσουν ΜΟΝΟ οι άνδρες.Θα μπορούσα να δεχτώ εν μέρει τη γνώμη σας αν ήταν αμφιφυλόφιλος.Αλλά το να στηρίξει την επιλογή του σε μία οπτική εικόνα(καλύτερα μια όμορφη γυναίκα από έναν τριχωτό άνδρα) και σε στερεότυπα(γυναίκα γλυκιά,αδύναμη,όμορφη-άντρας μαντράχαλος και τριχωτός) και να κοροιδέψει έναν άνθρωπο που δε φταίει είναι τουλάχιστον ανόητο.Τέλος πάντων,δεν μπορώ να προσπαθήσω να σας αλλάξω γνώμη γιατί απ'ότι βλέπω δε ΘΕΛΕΤΕ να καταλάβετε.Κρίμα.
Scroll to top icon