ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2017 | 14:22

Δεν αλλαξε κατι

Ειχα πει σε μια φιλη μου οτι το αγορι της την πεφτει σε μια κοινη μας φιλη. Εγινε φασαρια. Του ειπε οτι αν θελει να παιζει με αλλες, τοτε να χωρισουν. Της ειπε οτι θελει να ειναι μονο μαζι της. Εμενα, αυτος, μου ειπε να μην ανακατευομαι και συνεχισε να την πεφτει στην αλλη. Δεν ξαναειπα κατι. Το ειπα μια φορα. Τελικα εκανε παραλληλη σχεση μαζι της. Τωρα και ενω εχει παντρευτει την πρωτη, εξακολουθει να βρισκεται και με τη δευτερη. Σκεφτομαι μηπως επρεπε να της το ειχα ξαναπει πριν παντρευτουν οτι αυτος δεν διεκοψε με την αλλη, ομως σκεφτομαι οτι της ειχα ανοιξει τα ματια και ομως εμεινε στα λογια του.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το είπες μια φορά και η κοπέλα επέλεξε να μείνει στα λόγια του και επιπλέον να τον παντρευτεί κιόλας.Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που θα μπορούσες να κάνεις. Η φίλη σου έκανε συνειδητά τις επιλογές της. Τελεία!
Εαν ηξερες προτου παντρευτουνε οτι ειχε παραλληλη σχεση με την αλλη επρεπε να ειχες επιμεινει. Δεν την σκεφτεσαι την φιλη σου οτι θα υποφερει σε μια τετοια σχεση; Δεν μπορει να υπαρξει πραγματικη αγαπη ετσι..
Scroll to top icon