ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2017 | 13:42

Οι "διάβαζα 3-4 ωρίτσες την ημέρα"

Όπως κάθε χρόνο την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων έτσι και φέτος έσκασαν πάλι οι τύποι/τύπισσες που διάβαζαν 3-4 ωρίτσες και έγραψαν 18-19-20. Οκ παιδιά μας πείσατε, φαντάζομαι στο πανεπιστήμιο θα ρίχνετε απλά μια ματιά στο λεωφορείο & μετρό.Μα τι ΤΑΛΕΝΤΑ ζουν ανάμεσά μας, πως τα πιάνουν έτσι γρήγορα όλα και τι καθυστερημένοι είναι οι υπόλοιποι που έχει γίνει ο κώλος τους φλατ στην καρέκλα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν εννοεις τρεις ωρες καθαρου προσωπικου διαβασματος, ειναι αρκετες. Τριτη λυκειου σημαινει 6 ωρες σχολειο και μετα 3-4 ωρες φροντιστηριο. Αυτο ειναι ηδη γυρω στις 10 ωρες ενασχολησης με τα μαθηματα. Καποιος που παρακολουθει και ειναι συνεπης μεσα σε αυτες τις 10 ωρες και ναι, ταλαντουχος, δε χρειαζεται πανω απο 2-3 ωρες διαβασματος στο σπιτι για να ανταπεξελθει. Αν εννοεις 3-4 ωρες συμπεριλαμβανομενων των φροντιστηριων, τοτε μιλαμε για διανοιες.
Αναλογως το ατομο, αυτοί που δεν ειχαν κενα απο τις προηγούμενες τάξεις, ανετα κάλυπταν με λιγες ωρες το διαβασμα, επίσης αν γινεις φοιτητής θα καταλαβεις τι εννοώ να μαλυπτεις υλη 300 σελίδων σε μια ημερα χδ
Πολλοί το λένε για να το παίξουνε μούρες. Αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι, υπάρχουν και τα παιδιά που όντως απλά "τα πιάνουν εύκολα". Το ότι δεν μπορείς εσύ δε σημαίνει ότι δεν μπορούν άλλοι.
Scroll to top icon