ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2017 | 14:15

Τι συμπεριφορά είναι αυτή

Χθες πήγα να περπατήσω το απόγευμα και κάποιος μου πέταξε χαρτί βρεγμένο και το είχε κάνει σε σχήμα μπάλας και με πέτυχε στον ώμο και μόλις κοίταξα να δω ποιός το έκανε γιατί εκεί υπήρχαν πολλές γειτονιές δεν φάνηκε κανείς και φωνάζω εσύ που το έκανες αν είσαι αντράς εμφανίσου να σε δω.εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι για ποιό λόγο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο εσάς σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και πως θα αντιδρούσατε.πάντως είμαι σίγουρο οτί ήρθε από ψηλά γιατί το είδα με το μάτι μου που προσγειώθηκε δεν ήταν κάποιος εκείνη την ώρα στο δρόμο ούτε κοντά ούτε μακριά.
12
 
 
 
 
σχόλια
Τα παιδιά δεν είναι κωλόπαιδα.Είναι ανώριμα, ανέμελα κι ατίθασα.Όλοι περάσαμε απ` αυτή την ηλικία και κάναμε τέτοιες ζαβολιές και χαζομάρες.Δεν τη σκότωσε κιόλας με ένα κομμάτι χαρτί!
Τότε δεν ήσουν πολύ φυσιολογικό παιδί.Και δεν της πέταξε αντικείμενο, αλλά ένα κομμάτι χαρτί!Μακάρι να τρώγαμε στη μάπα καθημερινά χαρτιά από παιδιά, παρά να ζούμε δίπλα σε χημικά, πυρηνικά όπλα, σε βόμβες με καρφιά κοκ.
Πολλά θα μπορούσαν να γραφούν, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγουμε από την ουσία, η οποία για μένα είναι ότι: όποιος και να ήταν στη θέση του/της εξομολογούμενου/ης θα ενοχλούταν. Απ'ότι κατάλαβα, αρκετοί ταυτιστήκατε υποσυνείδητα με τον θύτη (υιοθετόντας την αυθαίρετη υπόθεση εργασίας ότι πρόκειται για ανήλικο και όχι κάποιον ενήλικο κάφρο). Ας μην παραβλέπουμε ότι και για τους ανήλικους υπάρχουν σαφή όρια αποδεκτής αλληλεπίδρασης με τρίτους. Λόγου χάρη, άλλο να παίζουν τα παιδιά μεταξύ τους μπουγέλο, όπως κάναμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, και άλλο να βρίζουν/φτύνουν από το λεωφορείο περαστικούς κατά την επιστροφή από την εκδρομή (ευτυχώς στα καινούργια τουριστικά λεωφορεία δεν ανοίγουν τα παράθυρα).@Μέγας Μακεδών. Φίλε μου, σεβαστό το ότι δαιμονίζεσαι με τις συγκεκριμένες λέξεις, αλλά όχι τόσο ώστε να αυτοπεριορίσω την ελευθερία έκφρασης μου. Άντε, την επόμενη φορά να πω "καλόπαιδα" για να μην σε κακοκαρδίσω :)@Απεταξάμην: Απετάξω τη διαολιά? :D
Scroll to top icon