ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2017 | 00:39

Τι να κανω;

Ειχαμε χτες επετειο. Μετα απο τοσους μηνες που ειμαστε μαζι, πρωτη φορα το θυμηθηκε κ μου εστειλε ενα μνμ για χρονια πολλα κ θεωρησα σωστοτερο να ανταποδωσω τις ευχες μεσω ενος τηλ. Περιμενα να περασουν οι ωρες κ να τελειωσει απ την δουλεια του. Καθε βραδυ μ επαιρνε αυτος τηλ για καληνυχτα οταν ξεμπερδευε. Ειδα οτι δεν με πηρε κ τον πηρα εγω. Το σηκωσε κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα, πριν καν προλαβω να μιλησω, μου το εκλεισε. Τον πηρα παλι, σκεπτομενη μηπως το εκανε καταλαθος. Τον καλεσα 4 φορες κ δεν απαντησε. Κ καπως ετσι χαθηκε η επικοινωνια μεταξυ μας. Σημερα δεν μου εστειλε ουτε ενα μνμ. Αυριο ειναι τα γενεθλια του! Του ειχα ετοιμασει παρτυ εκπληξη. Μετα τις τελευταιες εξελιξεις ομως δεν ξερω πως να φερθω...Υπαρχει περιπτωση να εχει θυμωσει που δεν του απαντησα στο viber; τον αγαπω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι επαθε κ απομακρυνθηκε κατ'αυτον τον τροπο. Καθε φορα που ειχαμε "επετειο" φροντιζα να κανω κατι γι αυτον κ οταν συνειδητοποιουσε τι μερα ηταν, δεν εμπαινε καν στον κοπο να μου πει κατι εστω κ ετεροχρονισμενα. Κ ποτε δεν του ειχα κρατησει κακια...Πειτε μου παρακαλω την γνωμη σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ίσως νωρίς ακόμη για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Σε όσα γράφεις δεν διαβάζω κάτι για τα δικά του αισθήματα, μπορεί να ήσουν δοτική αλλά εκείνος ανταποκρινόταν; Μήπως ήταν εν μέρει μονόπλευρος ο έρωτας; Μήπως εκείνος δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος ή εσύ είχες πέσει με τα μούτρα και τον έπνιγες κατά κάποιον τρόπο; Εύχομαι το καλύτερο!
επέτειος < αρχαία ελληνική ἐπέτειος < ἐπί + ἔτοςΗ επέτειος γιορτάζεται λοιπόν κάθε χρόνο, όχι κάθε μήνα!Άσε λοιπόν τα πάρτυ έκπληξη για τώρα. Αφού, από ό,τι είπες, ούτε κι αυτός κρίνει ότι υφίσταται επέτειος..μήνα, αφού λες ότι ποτέ δε σου εύχεται τα χρόνια(/μήνες;) πολλά. Πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν και τι θέλει το αγόρι σου. Καταλαβαίνω ότι είσαι εθουσιασμένη γιατί λογικά πρέπει να είσαι μικρή και χωρίς πολύ εμπειρία στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και λίγο μέτρο δε βλάπτει. Ο ενθουσιασμός περιλαμβάνει και τη λέξη "αγάπη" επίσης. Συνήθως περνάει αρκετός χρόνος ώστε να αναπτυχθούν βαθύτερα συναισθήματα. Πες το έρωτα, καψούρα, στους λίγους μήνες, αλλά αγάπη;! Ακόμη καλά καλά δε γνωρίζεστε. Εδώ δεν απαντάει στο τηλέφωνο κι αναρωτιέσαι γιατί. Τώρα, γιατί δε σου απαντάει: Ήταν μέχρι χτες όλα μέλι γάλα και ξαφνικά δεν απαντάει; Ή μήπως κάτι έχει προηγηθεί και δε μας το λες; Μήπως δεν το λες ούτε στον εαυτό σου δηλ.. Μήπως είναι κάποια σημάδια στη συμπεριφορά του άλλου που φροντίζεις να μην παίρνεις υπόψιν δηλ γιατί είσαι ερωτευμένη; Ή είναι κάτι ξαφνικό; Κάτι για viber λες και δε μας διευκρινίζεις πολλά. Αλλά και πάλι, είναι δυνατόν κάποιος να μην απαντάει στο τηλέφωνο για ώρες (όντας διαθέσιμος) και να αφήνει τη σχέση του να ανησυχεί απλά και μόνο επειδή η σχέση δεν απάντησε σε ένα μήνυμα;Γενικώς έχετε καλή επικοινωνία; Ή είναι ο καθένας ερωτευμένος απλά με την ιδέα του άλλου κι όχι με τον άλλο κι αγνοείτε πολλά ο ένας για τον άλλο;..
Scroll to top icon