ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2017 | 21:45

Πρεζόνια

Εεε παιδιά ακούστε περαστικό. Χθες ήμουν στην Ροτόνα στην Θεσσαλονίκη καθόμασταν με το αγόρι μου εκεί στο παρκάκι που έχει ακριβώς πάνω από την Ροτόντα και κάποια στιγμή το αγόρι μου σηκώθηκε για να παέι να πάρει πίτσα από ένα μαγαζί έκει κοντά και έρχεται ακριβώς δίπλα μου ένας τύπος με μια σήραγγα και την καρφώνει στο δεξί του χέρι. Εγώ έπαθα σοκ. Αμέσως σηκώθηκα και έτρεξα και μου φωνάζει εε κοπελιά που πας έλα κάτσε εδώ. Τρόμαξα τόσο πολύ μιλάμε. Αν είναι δυνατόν τα είδα όλα. Το αγόρι μου αμέσως με είδε και με ρώτησε τι έγινε. Φύγαμε άρον άρον. Δεν θα ξαναπεράσουμε από εκεί. Τρόμαξα άληθεια σας μιλάω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι νοσούν. Πρέπει να περάσει σιγά-σιγά και στην Ελλάδα η νοοτροπία ότι δεν είναι εγκληματίες όσοι είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και ότι η εξαθλίωση που βιώνουν δείχνει περισσότερα πράγματα για την κοινωνία μας παρα γι' αυτούς.
Προσυπογράφω σε αύτα και συμπληρώνω ως τροφή για σκέψη, πόσο υποκινουμενή μπορεί να είναι και η λουμπενοποίηση μέσα σε μία κοινωνία..Θλιβερό ε ??Γίνετε ζόμπι..
Πάντως αν σκεφτούμε ότι τον 19αι εθισμένοι στις ναρκωτικές ουσίες θα μπορούσε να είναι εθισμένη μια καλάγαθη 50άρα που υποφέρει από χρόνιους πόνους, έχοντας δίπλα την οικογένειά της και χωρίς να φτάσει να εξαθλιωθεί ούτε οικονομικά ούτε εμφανισιακά, σε αντίθεση με σήμερα(εντάξει τότε δίνονταν με συνταγογράφηση γιατρού) βλέπουμε ότι τελικά η στάση που έχουμε σε μερικά πράγματα είναι πιο σημαντική κι απ' τα ίδια τα πράγματα. Αλλά αυτοί οι εξαθλιωμένοι είναι σύμβολο παραοκοινομίας και μιλάμε για γερή μπίζνα. :)
Καλά άστο.. Το ότι το οπιούχο πχ έχει ξεκινήσει σαν πρώιμο παυσιπονο και καταλήγει έτσι σε κάνει όντως να προβληματιζεσαι.. Φάρμακα στη σκακιέρα της οικονομικής φάσης και γκουχουγκου.. "παραφαρμακα" επίσης, αποτελούν κάποια από τα πράγματα που έχουν χρήμα πολύυυυυυυυυ χρήμα, κάτι παρόμοιο και τα όπλα δηλαδή.. Είναι πασιφανες πλέον.. Στο νταραβερακι λοιπόν που γίνεται δεν έχει ουδεμία σημασία ο άνθρωπος. Είναι τίποτα.. Και έτσι συνείδητοποιεις το μέγεθος της κοροιδιας... Ποιος άνθρωπος ποια ψυχή.. Το χρήμα να ρέει..
Στη Θεσσαλονίκη πάλι...περίπου 7 χρόνια πίσω. Κάθομαι βραδάκι στο αστικό, το 5 ή 6 από Β. Όλγας με κατεύθυνση κέντρο. Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι και κάθεται στο μπροστινό κάθισμα από εμένα.Το λεωφορείο είχε κόσμο, αλλά αυτός απτόητος. Σηκώνει το μανίκι, βγάζει τη σύριγγα και χτυπάει ένεση μέσα στον κόσμο.Δεν τρολλάρω, το περιστατικό είναι αληθινό.
Όντως έχει πολλά τέτοια να δει κανείς σε εκείνο το σημείο. Πουλάνε διάφορα, αγοράζουν, καπνίζουν και "χτυπάνε" στα ανοιχτά. Λογικά η Αστυνομία γνωρίζει. Απορώ που δεν κάνουν κάτι γι αυτό.
Scroll to top icon