ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2017 | 16:33

Η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο.

Είμαι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό καθώς έτσι γεννήθηκα. Κάποιοι θα λέγανε πως θα ήθελαν την ομορφιά μου, όμως ναι μου αρέσει που ξεχωρίζω αλλά τις περισσότερες φορές με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Είναι άσχημο να είσαι έξω με την παρέα σου, να μιλάτε να περνάτε καλά και κάποιος που θα περάσει να σταματήσει για να σου την πέσει. Χαλάει όλη την ατμόσφαιρα και κάνει και τους άλλους να νοιώθουν αμήχανα. Είναι άσχημο να έχει 4 φίλες απο το δημοτικό και πλέον να είσαστε 24 χρονών και ακόμα να βγαίνετε έξω, και να σου λέει η κολλητή σου "Μου αρέσει το Τάκης" και μετά το Τάκης να έρχεται να την πέφτει σε εσένα. Και να έχεις μετά την Μαρία να σου λέει "Λογικό τι να θέλει σε εμενα" Οχι δεν ειναι λογικό. Είσαι καταπληκτικό κορίτσι και σε αγαπάω πολύ. Στα δικά μου μάτια είσαι 100 φορές καλύτερη απο εμένα εμφανισιακά. Τόσο άδικο να στεναχωρείς την φίλη σου χωρίς να το θες. Στο πανεπιστήμιο δεν έκανα παρέα με κοπέλες. Με απόφευγαν και ποτέ δεν ήξερα το γιατί, μέχρι το τελευταίο έτος που γνώρισα την Χαρά και εκείνη μου είπε τον λόγο. "Σε θεωρούν σνομπ. Ψωνάρα και δεν σε θέλουν", όταν δεν με έχουν γνωρίσει. Οταν το μόνο που έχουμε πει ειναι "γεια" στο μάθημα Λογιστικής. Γιατί σε κρίνουν απο την εμφάνιση;Απλά, δεν θέλουν καν να με γνωρίσουν. Η εμφάνιση μου τους απομακρύνει. Καμια φορά εύχομαι να μην ήμουν έτσι. Να ήμουν μια μέτρια ή άσχημη εμφανισιακά κοπέλα. Τότε θα με εκτιμούσαν για αυτό που είμαι οχι γιαυτό που φαίνομαι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στα 24, είσαι σε μια ηλικία που η διατήρηση σε κάποια υψηλά εμφανισιακά standards της κοινωνίας, δεν είναι εφικτή χωρίς και λίγη προσπάθεια (αναφέρομαι, αν όχι σε μια καλή σιλουέτα, στο βάψιμο, το ντύσιμο, αλλά και τη συμπεριφορά/αυτοπεποίθηση).Εν ολίγοις, αν ήθελες, θα περνούσες και πιο απαρατήρητη... "Άσχημη", εφόσον ισχύουν τα όσα είπες, δε θα μπορούσες να είσαι! Όμως όλοι αγαπάνε να φροντίζουν τον εαυτό τους και να αρέσουν στους άλλους - ας μη γελιόμαστε... Κανείς δε θα σε κατηγορήσει για αυτό. Όταν η "βάση" είναι καλή, με ελάχιστο βάψιμο και ένα ρούχο που σου πάει, μπορείς να είσαι μια θέα στη βραδινή σου έξοδο και να έχεις τους πάντες στα πόδια σου - κι αυτό είναι αξιοθαύμαστο.Η φυσική κι αβίαστη ομορφιά σου είναι και τύχη, είναι και προνόμιο, είναι και δύναμη (κακά τα ψέματα)... και δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να αποστρέφεσαι -αυτή τη στιγμή ζεις απαλλαγμένη από ανησυχίες που απασχολούν τη μέση γυναίκα, δηλαδή όποια δε γεννήθηκε όπως εσύ, ή κάνει αγώνα για να φέρει τον εαυτό της εκεί που θα τον ήθελε.Αλλωστε, μετά από κάποια ηλικία, θα θέλει λίγη παραπάνω δουλίτσα :-Ρ. Ο χρόνος δε νικιέται... Απόλαυσε τον εαυτό σου.
Η ομορφια σου δίνει όμως τη δυνατότητα επιλογής συντρόφου.Πιο πολλες πιθανότητες για εργασία.Και αλλα πολλά.Τα αρνητικά είναι ελάχιστα.Μην την κατακρίνετε,δεν εχει τελείως αδικο.
Scroll to top icon