ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2017 | 10:27

Troufaki

Ένα εχω να πω: τρουφακι σε συμπαθώ! Σημ: έχεις πολύ ωραίο και εξυπνο χιούμορ μου αρέσουν οι σχολιασμοί σου ,έχουν αυτό το κάτι.πολλές φορές νιώθω σαν να έχεις φιλολογικές γνώσεις( ; )Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μένεις Αθήνα .Αυτά. Ευχαριστώ.
13
 
 
 
 
σχόλια
Ωωωωω ευχαριστώ για τη συμπάθεια! Να πω ότι είναι αμοιβαίο;; Άντε θα το πω! Για να με συμπαθείς σημαίνει ότι έχεις γούστο :ΡΚι ευχαριστώ και όλους τους άλλους συν-σχολιαστές για τα καλά τους λόγια :)Πάντως είναι πραγματικά όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε συμπαθούν, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν προσωπικά. ❤
Εμένα θα μου μείνει αξέχαστο ένα πρόσφατο σχόλιό της σε μια εξομολόγηση που ο Εξ ήταν ανάμεσα σε 2 κοπέλες και δεν ήξερε τι να κάνει. Του άρεσε η μία, του άρεσε και η άλλη και το troufaki, αφού το επεξεργάστηκε, πέταξε την εξής ατάκα "Αποφάσισα. Την δεύτερη θες."
Αυτο που δεν υπογραφετε τις εξομολογησεις σας....Λοιπον μολογα ποιος εισαι,γιατι δεν θα δωσουμε οπου να 'ναι το κοριτσι!(ελπιζω να μην εισαι ο ιδιος με της Πενθεσιλιας,γιατι δεν θα τα παμε καλα..:P)
Scroll to top icon