ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2017 | 19:53

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα?

Με τον άντρα μου κλείσαμε ένα χρόνο παντρεμένοι.Είμαι 31 και εκείνος 39, ήμασταν μαζί 3 χρόνια πριν παντρευτούμε και ειναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα πιο πολύ στη ζωή μου..ενάμιση χρόνο πριν το γάμο άρχισε η συγκατοίκηση.όλα σπουδαία..με μικρά και μεγάλα προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια..Ο γάμος μετά απο κανένα τετράμηνο έγινε το άκρως αντίθετο απο αυτό που είχαμε μάθει να ζούμε..ενδιαφέρον για μένα μηδέν..αποκοιμιόταν στο καναπέ, σεξ μια φορα το μήνα, δικαιολογίες οτι δουλεύει πολύ και είναι αγχωμένος..πραγμα που συνέβαινε και παλαιότερα..δεν πηγαίναμε πουθενά..δεν με πλησίαζε..μαλώναμε γιατι του παραπονιόμουν..ως που μια ωραία μέρα τα βάλαμε κάτω κ είπαμε δεν είναι δυνατον να ξεφούσκωσε κατι τόσο μεγάλο..και να το προσπαθήσουμε..τον προσέγγιζα..τον προέτρεπα να βγούμε..έπαιρνα πρωτοβουλία για το σεξ..κι όλο αυτο κρατούσε όσο προσπαθούσα εγω...μετά ξανα τα ίδια..αυτό συνέβη άλλες 3 φορές..τώρα κουράστηκα καο τσατιστηκα εγώ δεν θέλω αλλο να διεκδικώ κάτι που έπρεπε να του βγαίνει τόσο αβίαστα στο πρώτο καιρό του γάμου..η απαντησή του είναι"έχεις δίκιο θα το διορθώσουμε" και τελικα μετά απο μια δυο μέρες το ξεχνάει.εχω πάψει να νιώθω γυναίκα.εχω πάψει να νιώθω αρεστή..θελω να επιβεβαιώνομαι απο τον άντρα μου κ εκείνος απο εμένα..θέλω να νιώθω γυναίκα και όχι μόνο συγκάτοικος...και τον τελευταίο καιρό υπάρχει κάποιος στη δουλειά που με φλερτάρει και μαρέσει.δεν θέλω όμως να απατήσω τον άντρα μου είναι άδικο.μεσα απο αυτο το φλερτ όμως εμένα αναπτεώνεται το ηθικό μου.ποια η γνώμη σας??
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παθολογικό που καταρχήν θα έπρεπε να ψάξετε.Αν δεν είναι παθολογικό όμως και αφού απευθυνθείτε σε κάποιον σεξολόγο και δεν διορθωθεί η κατάσταση ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος και (απο προσωπική εμπειρία μιλάω ) λυτρωτικός ...Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και καλύτερα να μην χάσεις χρόνο ή χρόνια (όπως εγώ ...) αν και ξέρω ότι τον αγαπάς και θα θελες να γίνουν τα πράγματα όπως πριν ,κοίτα τον ευατό σου σε παρακαλώ γιατί η ζωή είναι μικρή και περνάει γρήγορα ...
Δεν ξέρω τι να σου πω. Ήδη φλερτάρεις και αυτό, κάτι σημαίνει. Πάντα φοβόμουν την τάση των ανθρώπων να "δένουν τον γάιδαρο"... και για το λόγο αυτό, πάντα φοβόμουν και το γάμο.Τα λέω έξω από το χορό αυτά, όμως θα επεδίωκα, εάν παντρευόμουν, να σεβαστώ την ιερότητα του γάμου, και τους όρκους που έδωσα απέναντι στο σύντροφό μου... Καλύτερα να προσπαθήσεις εκ νέου να συζητήσεις το ζήτημα με το σύζυγο.
Σε καταλαβαινω αγαπητη μου. Καλως ή κακως καθε γυναικα θελει να αισθανεται ποθητη. Περιμενει να δει εκδηλωσεις ενδιαφεροντος απο τον συντροφο. Δυστυχως πολλοι αντρες επαναπαυονται στη διαρκεια της σχεσης και ενιοτε κλεινονται και στο καβουκι τους, πραγμα που κανει τα πραγματα τρισχειροτερα.
Εξομολογούμενη, τελικά μήπως θέλεις να κερατώσεις και απλά ψάχνεις αφορμή; Διαβάζοντας κάποιος την εξομολόγησή σου αυτό καταλαβαίνει μέσες άκρες...από δω το πας από κει το πας...έβαλες στο στόρυ και τον συνάδελφο που σε φλερτάρει!
Scroll to top icon