ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 16:15

Ψυχολογος ή κοινωνικος λειτουργος?

Τι να προτιμησω? Μου αρεσουν και τα δυο επαγγελματα, αλλα θα ηθελα καποιος με εμπειρια πανω σε αυτα (ή σε ενα απ τα δυο) να με καθοδηγησει λιγο... ευχαριστω εκ των προτερων!
3
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το επάγγελμα του κοινωνικού λειτουργού. Μπορείς να ασχοληθείς με ενα ευρύτερο σύνολο πλαισίων όπως ψυχική υγεία, εξαρτήσεις, Τρίτη ηλικία, παιδιά και εφήβους, σχολική κοινότητα, παραβατικότητα. Επίσης, τα μαθηματα στις σχολές είναι αρκετά ενδιαφέροντα και εκτος απο τα μαθηματα της κοινωνικής εργασίας, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει και μαθήματα ψυχολογίας αλλά και άλλα (στο ΑΕΙ που ήμουν κάναμε και δίκαιο και για εξαρτήσεις και για κοινωνικό αποκλεισμό). Εκτος απο τα μαθήματα, έχεις και την πρακτική άσκηση που είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δεις στην πράξη τη θεωρία. Καλη τύχη σου εύχομαι!:)
Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο γιατί είμαι φοιτήτρια στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Αρχικά είναι πιο εύκολο να βρεις δουλεια έχεις δηλαδή περισσότερες πιθανότητες από ότι ψυχολογος, τα εργαστήρια εχουν αρκετό ενδιαφέρον καθώς ερχεσαι σε επαφή με το επαγγελμα του κοινωνικού λειτουργου, και πιστεύω ότι θα σου αρέσει αν αρέσει σε εσένα να βοηθάς ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ελπίζω να βοήθησα κάπως :)
Δεν ειμαι ψυχολογος ουτε κοινωνικος λειτουργος αλλα θα ελεγα να πας κοινωνικη λειτουργος. Νομιζω πως εχει πιο πολλες επαγγελματικες προοπτικες..σχολεια,καπη,ακομη και η ψυχολογος μου στο κ.ψ.υ ειναι κοινωνικη λειτουργος. Το βρισκω πιο ενδιαφερον
Scroll to top icon