ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2017 | 13:59

Ξεπεσμός

Έχω παρατηρήσει οτι αρκετοί άντρες συμπεριφέρονται και χαρακτηρίζουν τις γυναίκες αρκετά άσχημα. Και κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια που κάποιος έξυπνος έβγαλε τις "ορολογίες": καρχια, κλαρινογαμπρος, τίμιο - λαϊκό παιδί, φορτίο, φόρτωμα, χωρις πελφε δεν πηδας κ.τ.λ.Μου φαίνεται παρα πολυ άσχημο να θεωρεί κάποιος μια κοπέλα ως φορτίο, ως αντικείμενο, είτε να την βρίζουν επειδή δεν τους έκατσε. Πιστεύω πως οχι μόνο δεν σέβονται το γυναικείο φύλο, αλλά αυτόματα υποβιβάζουν και τη δική τους προσωπικότητα. Το κακό είναι πως τη συγκεκριμένη στάση ακολουθούν αρκετά άτομα και πολλοί από αυτούς παθιαζονται σε σημείο να εχουν χάσει κάθε όριο.....
8
 
 
 
 
σχόλια
Στυλιστικά μιλώντας, πάντως, υπάρχουν άτομα στα οποία το "κλαρινογαμπρός" ως ντύσιμο ταιριάζει μια χαρά...Αυτοί κι αυτές που βγάζουν το "κακό όνομα" σε μια τάση, είναι αυτοί/ές που προσπαθούν να αφομοιώσουν ένα στυλ που δεν τους ταιριάζει... Και αυτό το συναντάμε παντού, σε όλους τους τύπους ανθρώπων, απλά, κάποια περιστατικά είναι πιο κραυγαλέα.
Νταξει τρουφ,μπορει να εισαι τιμιο-λαικο παιδι αλλα μη συμπεριφερεσαι ως κλαρινογαμπρος ,διορθωνοντας την εξομολογουμενη..:P :Pποιαααααα συγχυση????
Κατ'αρχάς αυτές οι ορολογίες αν πρόσεξες είναι τελείως για την πλάκα και αναρτώνται σε συγκεκριμένη ομάδα του fb. Ως σκοπό έχουν να χλευάσουν όχι τις γυναίκες, αλλά τους ίδιους τους μεμψίμοιρους που παραπονιούνται ότι δεν τους κάθονται οι γυναικες επειδή είναι τα τίμια-λαϊκά παιδιά κλπ. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon