ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2017 | 18:33

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑ

Γνώριζα κάποιον που ασχολούταν συνέχεια με θερινά ηλιοστάσια, χειμερινά κ.α και συνεχώς μιλούσε για το σύμπαν. Ήθελε όπως έλεγε να τον αγαπήσουν συμπαντικά, να συναντιόμαστε τέτοιες ημέρες και με ρωτούσε συνεχώς με σοβαρό ύφος. " Τι ζητάς σπο το σύμπαν " Μέχρι που κατάλαβα πως ειναι προβληματικό άτομο. Μια ημέρα μου είπε " Εγω ειμαι τα πάντα ενω εσύ ενα γλυκό κοριτσάκι " Με βομβαρδιζε με μηνύματα τρελά, τύπου σε έχω ερωτευθεί, ενω είχαμε βγει έξω μόνο μια φορά. Πότε πρόλαβε;;;; Προσοχή με τέτοια άτομα που λένε για θερινά ηλιοστάσια και σύμπαντα. Μπορει να γίνουν επικίνδυνοι και να σου φέρουν αρνητική ενέργεια... Όσο είχα επικοινωνία τηλεφωνική μαζι του ολα μου πήγαινα στραβά. Τόση αρνητική ενέργεια είχε. Ευτυχώς εξαφανίστηκα ( αφού με απειλούσε πως αν δεν τον συναντήσω θα μου κάνει κακό ) και απο τότε έφυγε η γρουσουζιά απο την ζωή μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον έχεις μεγαλύτερο μπέρδεμα από το τύπο. Από τη μια κραζεις και από την άλλη πιστεύεις σε αρνητικές ενέργειες και τέτοια. Εγώ θα έλεγα μακρυά από άτομα σαν και εσένα που τα εχουν κάνει αχταρμά μέσα στο κεφάλι τους και δεν ξέρουν από πού κατουράει η κότα.
Scroll to top icon