ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2017 | 09:51

Πρώην..

Εχω σχέση με κάποιον όμως αυτός εξακολουθει να εχει αραιή εποικοινωνια με μηνύματα απο οτι ξέρω με την πρώην του ή οποια δεν μένει Ελλάδα,εχει μου ειπε οικονομικες διαφορες μου εχει πει κ επισης δεν θελει να την στεναχωρήσει, οπότε ακόμα δεν θελει να μαθει εκεινη για την σχέση του, εχει φτασει στο σημείο να σβήνει τα μηνυματά τους,απο το messenger για να μην τα δώ, λεει θα το ξεκαθαρισει αλλα δεν νομίζω, κ επισης κατηγορεί εμένα οτι δηλητηριαζω την σχέση μας με την γκρίνια μου κ την ανασφαλειά μου ενω εκεινος είναι που φταίει κ πρέπει να ξεκαθαρίσει..για κάποιο λόγο διατηρει την επικοινωνισ αλλα εγω δεν μπορώ να σκεφτομαι να προχωρησω σοβαρα μαζί του όταν υπάρχει αυτή η κατάσταση...δεν ξερω τι να κάνω κ δεν μπορω να της στειλω μηνυμα μου το εχει απαγορευσει λεει θα το κανει εκείνος,απλα καποια στιγμή θα της το πεί,τι αλλο να κάνω; τι λέτε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι εννοείς τι να κάνεις; Όταν δεν μας αρέσει κάτι που γίνεται και ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να το αλλάξει, φεύγεις με ελαφρά. Άσε που σημαίνει πολλά η όλη στάση του στο θέμα.
Αστεία πράγματα...τι θα πει θα της το πει "κάποια στιγμή". Εγώ θα έμπαινα σε δεύτερες σκέψεις.Ο δικός σου μάλλον είναι κολλημένος ακόμα μαζί της, ενώ παράλληλα έχε κατά νου ότι για εσένα μπορεί να μην νοιωθει κάτι ιδιαίτερο.Οπότε δεν αποκλείεται να παίζει σε διπλό ταμπλό. Τα μάτια σου δεκατέσσερα.
Πόσο καιρό έχετε σχέση; Ρωτάω, γιατί αν είναι κάτι το οποίο διαιωνίζεται για πάνω από 4-5 μήνες (και πολύ λέω), όφειλες να το είχες ξεκόψει ως τώρα. Το γεγονός ότι κόβει εσένα για να μην πληγώσει αυτήν με την είδηση της σχέσης σας, με κάνει απλά να αναφωνώ: "Για όνομα του Θεού, πόσο κουτόχορτο θέλετε να τρώτε και καταπίνετε αμάσητες τέτοιες γελοιωδέστατες δικαιολογίες;;;".

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon