ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2017 | 18:28

Δεν κανονίζει να βρεθουμε

Μιλαγαμε αρκετο καιρο με ενα παιδι μεσω social media ,λογω κοινων γνωστων χωρις να εχει τυχει να βρεθουμε ομως ποτε απο κοντα ( αν και τον ειχα δει φευγαλέα σε μια εκδηλωση παλαιοτερα).Το ενδιαφερον του ηταν ερωτικο και ξεκαθαρο απο την αρχη. Εγω διστακτικη στην αρχη καθως νομιζα οτι ειχε κοπελα την οποια ομως εμαθα πως ειχε χωρισει εν τελει. Επομενως και εγω εκδηλωσα ενδιαφερον να βρεθουμε και να προχωρησει , εφοσον ξεκαθαρα μου ελεγε οτι του αρεσω. Εχουμε ομως ρε παιδια κανονισει τρεις-τεσσερις φορες και δεν εχουμε βρεθει καμια. Μια κατι συμβαινει μου το ακυρωνει, μια κατι αλλο, μια δεν με ειδοποιει καν με αποτελεσμα να ρωταω εγω αν θα βρεθουμε τελικα και αυτος να εξαφανιζεται για μερες. Πραγματικα εστω και απο ευγενεια δεν ακυρωνεις εναν ανθρωπο τοσες φορες ποσο μαλλον καποιον που σ αρεσει. Αν δεν γουσταρει ή αν προτιμα την παρεα των φιλων του ή καποιας αλλης γιατι μου ξαναστελνει να βρεθουμε? Αποφασισα να μην ξανακανονισω ,αλλα ειμαι περιεργη για το λογο που μπορει να το κανει καποιος αυτο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να ήταν μια φορά να το καταλάβω ότι κάτι έτυχε,από κει και πέρα όταν κάθε φορά γίνεται το ίδιο καταλαβαίνεις ότι δε γουστάρει και πολύ.Όσο για τους λόγους μην πολυσκοτίζεσαι,μπορεί να κανονίζει γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει,δεν έχει να χάσει και τίποτα,ωστόσο μπορεί να παίζει παράλληλα και με άλλες ή ότιδήποτε,δε μπορείς να μπεις στο μυαλό του καθενός.
Scroll to top icon