ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2017 | 11:47

Ας μην βρισκομαστε σε πλανη

Ο καθηγητης δεν μπορει να κανει χωριο με την κομμωτρια ουτε η δικηγορινα με τον σερβιτορο! Ο ομοιος παει στον ομοιο. Τα αλλα τα ρομαντικα ειναι για να χουμε να λεμε.... Μιλαω για σοβαρη σχεση και οχι αρπαχτη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τυχαίνει να ξέρω άτομα που τελείωναν το μεταπτυχιακό τους και δούλευαν στο σέρβις, είμαι σίγουρη πως εσένα, άντε να σε είχαν για μία πιπούλα... (Η μόρφωση, δεν κάνει τον σοβαρό άνθρωπο. Η παιδεία και η πνευματική καλλιέργεια τον κάνει)
Χαχαχαχαχα θα το ομολογήσω... Αν και στην αρχή θεώρησα ότι είναι τρολιά, χαίρομαι που τα αγόρια σχολιαστές της στήλης έδωσαν ρέστα με τα αποστομωτικά τους σχόλια. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω guys, με καλύψατε! :)
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...Μπορεί να είσαι καθηγητής και νά 'ναι η μαμά σου κομμώτρια...να είσαι σερβιτόρος και νά 'ναι ο μπαμπάς σου δικηγόρος (άσε που μπορεί να είσαι και ο ίδιος δικηγόρος)...η δικηγορίνα να ξαπατώνεται στα τσιφτετελομάγαζα και ο σερβιτόρος να παίζει πιάνο...η κομμώτρια να παίζει σε ερασιτεχνική θεατρική σκηνή...ο καθηγητής να τη βρίσκει στα στριπτηζάδικα...δεν θα βγάλουμε άκρη.Ο μόνος κανόνας για τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι πως δεν υπάρχει κανόνας...
Με τόσο σοβαρά επιχειρήματα όπως το "δεν κάνουν χωρίο" σχεδόν με έπεισες... Αλλα τι γίνετε στην περίπτωση που δεν θέλουν να κάνουν 'χωρίο' άλλα μια βαθιά και ουσιαστική σχέση?
Scroll to top icon