ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2017 | 04:10

Πείτε μου την γνώμη σας :)

Γειά σας. Του χρόνου δίνω πανελλήνιες και είμαι θεωρητική κατεύθυνση. Είμαι αρκετά καλή στα θεωρητικά μαθήματα, και μου αρέσουν και μερικά επαγγέλματα τα οποία βγαίνεις από την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Όμως το όνειρό μου είναι η κτηνιατρική. Δεν διάλεξα την θετική κατεύθυνση καθώς αντικειμενικά και χωρίς ηττοπάθειες είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταφέρω να γράψω καλά στα μαθηματικά και στη φυσική. Είμαι απλά πολύ καλύτερη στα θεωρητικά μαθήματα. Θα πάρω λατινικά για να ανοίξω πεδίο για νομικές επιστήμες, ψυχολογία, φιλολογία κτλ. Επαγγέλματα που μου αρέσουν αλλά καμία σχέση με την τρέλα μου στην βιολογία. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω και την βιολογία για να ανοίξω και άλλο πεδίο.Δεν μου αρέσουν όμως τα παραϊατρικα επαγγέλματα. Σε περίπτωση που πετύχω, θα πάρω το πτυχίο μου σε ένα από αυτά (φυσικοθεραπεια ή οπτικά σκέφτομαι) και μετά θα δώσω σίγουρα κατατακτηριες. Όμως θα χάσω 3 χρόνια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα λατρεύω το επάγγελμα μου, (αν πετύχω) και μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια θα μπορέσω να τελειώσω και τα γερμανικά μου. Και όπως διάβασα κάποτε από κάποιον γαματο εδώ μέσα:( το αλλάζω γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς) Τι σημασία έχει ?Και μετά από 3 χρόνια πάλι την ίδια ηλικία θα είμαι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι να αλλάξεις κατεύθυνση και αν χρειαστείς κι άλλο διάβασμα να ξαναδώσεις πανελλήνιες ή να σκεφτείς τις ιδιωτικές σχολές. Αφού είσαι τόσο μα τόσο μικρ@, για ποιο λόγο να σκέφτεσαι από τώρα να συμβιβαστείς αυτά τα τρία τόσο υπέροχα χρόνια; Καλύτερα να δυσκολευτείς και να γίνεις κτηνίατρος, παρά να παίρνεις πτυχία που θα καθυστερήσουν την καριέρα σου και την προσφορά σου στα ζωντανά. Ακολουθούμε το όνειρο!
Scroll to top icon