ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2017 | 11:10

Σεξ και γάμος

Τι γίνεται το σεξ μετά τον γάμο;πάει περίπατο ή μόνο στην δική μου περίπτωση έγινε αυτό;Δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση για σεξ,και απ ότι φαίνεται ούτε ο σύζυγος.Βασικά νιώθω να μην μ ελκύει πια.Είμαστε 11χρόνια μαζί , απ τα οποία 6παντρεμένοι.Όσες φορές έχουμε έρθει σε επαφή (οχι συχνά)γίνεται υστέρα από παρότρυνση του άντρα μου,και τις περισσότερες να προσποιουμαι .Είναι φυσιολογικό όλο αυτό;Δεν είμαι άνθρωπος που θα έμπαινε στην διαδικασία εξωσυζυγικης σχέσης ή διαζυγίου,το ίδιο και εκείνος κυρίως εφόσον υπάρχουν παιδιά.Ίσως θα πρέπει να συμβιβαστω στην ιδέα ότι το σεξ στο γάμο μου είναι χλιαρό προς κρύο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει εξομολογούμενη και κόσμε, enough με τις ταμπέλες τύπου "πάει περίπατο το σεξ μετά το γάμο" κλπ.Μας λες ότι είστε ήδη 6 χρόνια παντρεμένοι (και 11 συνολικά μαζί), οπότε δεν είναι ότι αυτομάτως μια που παντρευτήκατε, μια που ξενερώσατε.Επιπλέον, αναφέρεις ότι ο σύζυγός σου έχει όρεξη για σεξ, αφού ό,τι γίνεται γίνεται κατόπιν δικής του προτροπής, άρα προφανώς εσύ δεν θέλεις ή δεν περνάς καλά μαζί του σεξουαλικά. Σαφώς και θα έχεις τους λόγους σου, οπότε καλύτερο θα είναι να εντοπίσεις ποιοι είναι αυτοί και να συζητήσεις με τον άντρα σου, να βρείτε λύση με το καλό.
Μια είναι η λύση. Συζήτηση, μαζί του. Όχι με άλλους 5803 ανθρώπους, συγγενείς, φίλους και κολλητές. Με εκείνον μόνο μπορείς να λύσεις το θέμα.
Scroll to top icon