ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2017 | 16:34

!!!!!!!!!!!

Εχω κρυφη ερωτικη σχεση με τον κουμπαρο μου.. αυτος θελει να χωρισω! Ειμαστε κ οι δυο με αλλους.. δεν μπορουμε να ειμαστε ποτε μαζι στα φανερα.. κ εγω θελω να χωρισει.. ζηλευει πολυ κ φοβαμαι μη μας καταλαβουν!!! Κ να τονισω πως δεν το εχουμε κανει ακομα.. μονο 2 φιλια.. δεν ξερω τι να κανω.. αυτος νευριαζει οταν βλεπει οτι με αγγιζει ο αντρας μου κ φοβαμαι μη μας παρουν χαμπαρι.. που να γινει και κατι πιο πολυ μεταξυ μας..
7
 
 
 
 
σχόλια
Συγνωμη... εσεις οι σχολιαστες, πιστευετε τις ψευτιες μιας ψυχασθενους που "ομολογει" απεριφραστα πως αγαπιεται με τον κουμπαρο;... Η παθηση της την κανει, να αναζητα απεγνωσμενα την προσοχη αδαών σαν κ εσας, που χαψατε την παραμύθα μιας ανωμαλης!..
Θυμίστε μου γιατί παντρεύεστε αν όχι από έρωτα... αποκλείεται να σκάσει ξαφνικά τέτοια βόμβα καψούρας με τον κουμπάρο, εκτός αν ο γάμος από τα θεμέλια είναι σάπιος. Συμβιβάστηκες και τώρα το μετανιώνεις... Κι αν μου πεις ότι ήθελες πολύ τον άντρα σου και τα λοιπά, θα δυσκολευτώ να το πιστέψω. "Δεν υπάρχεις" λέμε!
Πιθανόν να μην υπάρχει όντως! Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι μάλλον πρόκειται για ένα ρομαντικό τρολάκι... Που με δυο φιλιά έχουν κρυφή ερωτική σχέση και ο γλυκούλης αλλά όπου να 'ναι μοιχός κουμπάρος θέλει αυτή να χωρίσει για να ζήσουν τον άδολο έρωτα τους, αλλά φοβούνται την κατακραυγή του κόζζζζμου!Άτιμη κενωνία κύριε Πετροχείλο μου! :)
Scroll to top icon