ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2017 | 22:37

Πανεπιστημιακες φιλιες

Καλησπερα σας,εξαιτιας ενος προσωπικου μου προβληματος δεν μπορεσα να παρακολουθησω το α εξαμηνο και ετσι ξεκινησα κατευθειαν απο το β εξαμηνο.Δεν μπορεσα.ομως να κανω φιλιες στο β εξαμηνο καθως οι περισσοτερες φιλιες ειχαν διαμορφωθει απο το α εξαμηνο.Θα ηθελα παρα πολυ να κανω φιλους παιδια απο την σχολη μου αλλα δεν γνωριζω τον τροπο.Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τι ακριβως θα μπορουσα να κανω ωστε να κανω φιλιες μεσα στην σχολη;Επισης,πιστευετε οτι το γεγονος οτι απο τον Οκτωβρη θα παρακολουθησω μαθηματα και του α εξαμηνου θα με βοηθησει να κανω νεες φιλιες απο την σχολη; Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ζητάς σημειώσεις (παίρνεις και τηλέφωνο π.χ. για τυχόν απορίες), ψιλοκουβεντούλα στα διαλείμματα (να χώνεσαι στις συζητήσεις, μην ντρέπεσαι υπερβολικά), και φυσικά βοηθάει πολύ εάν έχετε εργαστήρια και ομαδικές εργασίες στη σχολή σου.
Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο,τελικά αυτό που έκανα είναι ότι άφησα το προχωρημένο τμήμα στο οποίο κοινωνικά δεν τράβαγε η φάση και μπήκα απ την αρχή στο καινούργιο,που ok δεν έκανα τρελές φίλιες, αλλά όλα ήταν όλα αρκετά καλύτερα και τουλάχιστον είχα ένα επιπλέον κίνητρο να πηγαίνω σχολή.Επίσης αυτό, πέρα απ'την πλάκα του,οδήγησε στο να βελτιώσω τους βαθμούς μου.(Το κένο εξάμηνο που προέκυψε στη συνέχεια το γέμισα με ξένη γλώσσα και μαθήματα που χρώσταγα) Για μέσα στη σχολή, αν θες να κοινωνικοποιηθείς,θα πρότεινα κάποια κινηματογραφική ή θεατρική ή ότιδίποτε αντίστοιχο σε έλκει και έχει σχετικά μικρό βαθμό δέσμευσης,αρκεί ωστόσο να σου αρέσει κιόλας σε κάποιο βαθμό δηλαδή να μην φαίνεται ότι το κάνεις απλά διεκπαιρεωτικά..
Scroll to top icon