ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2017 | 01:52

Επιτέλους μαζευουν τα σκουπίδια.

Επιτέλους μαζεύουν τα σκουπίδια. Απο τη μια τους λυπάμαι εχουν να μαζέψουν ολοκληρα βουνά απο σκουπίδια και μπορεί και να αρρωστήσουν, απο την άλλη όμως σκέφτομαι πως εξ αιτίας τους ρεζιλευόμαστε κάθε φορά ως χώρα τριτοκοσμική και βρωμερή απο τουρίστες και ΠΑΝΤΑ διαλεγουν καλοκαίρι για τις απεργίες τους...
4
 
 
 
 
σχόλια
Τουλαχιστον καταλαβατε ποσο σημαντικοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι και τι εργο προσφερουν στο κοινωνικο συνολο?Την επομενη λοιπον φορα που θα υποτιμησετε τον αλλον με βαση το επαγγελμα του,και δη αυτων των ανθρωπων,σκεφτειτε τι εγινε αυτες τις μερες που απουσιαζαν και σκεφτειτε και τι προσφερετε εσεις.
Το ότι ρεζιλευόμαστε ως χώρα σε πειράζει εσένα ή το ότι αυτή η κατάσταση με τέτοιες θερμοκρασίες εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας?
Είμαστε τριτοκοσμική χώρα επειδή οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα διεκδικούν τα δικαιώματά τους και όχι επειδή οι μισθοί στην Ελλάδα (για τους τυχερούς που ακόμα πληρώνονται) είναι χειρότεροι και από τριτοκοσμικής χώρας. Μάλιστα.Το να διαβάζω απόψεις σαν κι αυτές της εξομολόγησης από ανθρώπους που δεν θα άντεχαν ούτε μια ώρα να κάνουν τη δουλειά που κάνουν οι απεργοί στην καθαριότητα, μου προκαλεί εμετό.
Scroll to top icon