ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2017 | 15:48

Με χώρισε

Τελικά γύρισε από το νησί, ήρθε από το σπίτι και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Όταν του είπα γιατί μου είπε ψέματα ότι ήταν στο νοσοκομείο με τον πατέρα του και ότι ξέρω πως ήταν στο νησί με την κοινή φίλη, μου είπε "όλα αυτά δεν έχουν πια καμία σημασία. Να είσαι καλά. Γεια σου". Δεν το πιστεύω αυτό που ζω. Με πέταξε σα στυμμένη λεμονόκουπα μετά από έξι χρόνια σχέσης. Δεν έβγαινε η φωνή μου για να του απαντήσω.
10
 
 
 
 
σχόλια
κάτι τέτοιοι παρτάκιδες χρειάζονται φτύσιμο απο όλες τις γκόμενες να δουν μετά καλό.άκουσε εκεί δεν έχουν πια σημασία!σου μαμάει τη ψυχολογία ,αναρωτιέσαι τι έδινες τόσα χρόνια αγάπη συναισθήματα χρόνο κλπ και μετά φεύγει και μην με είδατε.όχι κύριε,παραδέξου το λάθος σου και κάτσε και άκουσε τα.τώρα η κοπέλα που θα ξεσπάσει για να μπορέσει να σθνέλθει?κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται στο έτσι.την άφησε μετέωρη,της πήρε τη γη κάτω απο τα πόδια
Οντως ,ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια θα ειχαν,αν το ειχε μετανιωσει..Μην καθεσαι να ψαχνεις αν εκανες λαθη.Το γεγονος οτι ,δεν σεβαστηκε τα εξι χρονια ,σου ειπε σοβαρο ψεμα κ δεν ειχε διαθεση για εξηγησεις,δειχνει απο μονο του πολλα για εκεινον...Δεν αξιζει τη στεναχωρια σου...Ισως θα επρεπε να τον ευχαριστησεις κιολας, που εστω κ αργα,σε απαλλαξε απο την ανανδρη παρουσια του...Οπως ειπαν κ οι συνσχολιαστες ανωθεν,σιγουρα θα ειχες δειγματα κ ισως το αντιληφθεις οταν ηρεμησεις...Την επομενη ,να εισαι πιο προσεκτικη κ προσπαθησε να μην εθελοτυφλεις...;-)
Γι'αυτό όταν δεν σου βγαίνει εσένα η φωνή, άσε να μιλάει το κατάνα.Σοβαρά τώρα, 6χρόνια δεν μπορεί να μην έδειξε δείγματα του τι σκάρτος είναι. Δεν ξυπνά κάποιος ένα πρωί και λέει "τώρα θα γίνω μλκας" κι από κει που ήταν κομπλέ απέναντί σου, έτσι απλά και απρόκλητα να φέρεται έτσι.Τέσπα, μη χάσεις χρόνο να τον κλάψεις, δες το σαν ευκαιρία να απαλλαγείς από κάτι που δεν οδηγούσε πουθενά και να κάνεις μια αυτοκριτική σχετικά με τις επιλογές σου.
Τα δείγματα υπάρχουν άλλα και η νοοτροπία του " αν προσπαθήσω λίγο παραπάνω ΕΓΏ ίσως με εκτιμήσει και μου φερθεί καλύτερα, αλλά αν δεν μου φερθεί καλύτερα δεν θα με παρατήσει". Καλύτερα που έφυγε, αρκεί να μην ξαναγυρίσει γιατί παίζει να τον έχει καλομάθει τόσο που άμα τα βρει μπαστούνια. Εκτός κι αν ήθελε καιρό ο τυπάς να χωρίσει και χρειαζόταν κάτι να τον τραβήξει και το βρήκε.
Λογικό να μην σου βγαίνει η φωνή, αφού 1)είσαι σε κατασταση σοκ και 2)δεν σου άφησε ευκαιρία για διάλογο. Αλλά και να σου άφηνε, τι να του έλεγες και τι να σου έλεγε; Ουσιαστικά παραδέχτηκε την ενοχή του με αυτό το σκηνικό. Δεν ξέρω τι σχέση είχατε, αν σου είχε δώσει δικαιώματα, ή αν ήσασταν στα χωρίσματα αλλά όπως και να έχει, τέτοια συμπεριφορά είναι αισχρή.
Τρουφ, θα ήξερε ήδη ότι η Εξ γνώριζε για το νησί, όχι ότι προσπάθησε να το κρύψει εδώ που τα λέμε... Οπότε σορυ που θα το πω έτσι χοντρά, αλλά δεν νοιαζόταν καν για το τι θα πεις, Εξ. Απλά ήθελε να κάνει το τυπικό μέρος του χωρισμού και τέλος. Μην λυπάσαι και μην κλειστείς μέσα, βγες με φίλους και κάτσε έξω μέχρι το πρωί!
Πολύ Μ@Λ@Κ@Σ ο τύπος!! Δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο! Και να γυρίσει μην τον δεχτείς πίσω. Απλώς απομακρύνσου κι άσε το κάρμα να κάνει τη δουλειά του.
Scroll to top icon