Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και αποσύρεται από τη θέση της παρουσιάστριας στο E! News

Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και αποσύρεται από τη θέση της παρουσιάστριας στο E! News Facebook Twitter
1

Την απόφασή της να αποσυρθεί  προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από εγχείρηση για την αφαίρεση ενός καλοήθους όγκου στο κεφάλι.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η 39χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον περασμένο Απρίλιο διαγνώστηκε με όγκο και πρόσφατα υπεβλήθη σε επτάωρη επέμβαση για την αφαίρεση ενός μηνιγγίωματος σε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τα συμπτώματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. «Άρχισα να νιώθω ζαλάδες στο πλατό και να έχω πονοκεφάλους. «Η ομιλία μου άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα ενώ αντιμετώπιζα δυσκολίες στο να διαβάζω το autocue».

Η αξονική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο, ο οποίος πίεζε τα οπτικά νεύρα του εγκεφάλου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως και η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, υποβάλλεται σε θεραπείες αφού έχει διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του εγκεφάλου.

«Δεν έκλαψα, για την ακρίβεια γέλασα» εξομολογήθηκε η Μενούνος στο People. Ήταν τόσο τρελό και σουρεαλιστικό και απίστευτο που είχε η μαμά μου όγκο στο κεφάλι και τώρα έχω και 'γω.

Η επέμβαση της Μαρίας Μενούνος στέφθηκε από επιτυχία με τον χειρουργό της να καταφέρει να αφαιρέσει το 99.9% του όγκου. «Μου είπε ότι υπάρχει 6-7% πιθανότητα να επιστρέψει», τόνισε. «Αλλά δέχομαι με χαρά αυτές τις πιθανότητες».

Μετά από νοσηλεία έξι ημερών, η Μενούνος αναρρώνει πλέον στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της. «Δεν έχω αποκτήσει ξανά την αίσθηση της ισορροπίας, αλλά όσο έχω τον Keven (σ.σ εννοεί τον αρραβωνιαστικό της Keven Undergaro) νιώθω καλά και σίγουρη».

Με πληροφορίες από People και Variety

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Καλοηθης ογκος το μηνιγγιωμα.δε σε σκοτωνει.γινεται επικινδυνο οταν μεγαλωσει σε διασταση κ πιεζει παρακειμενες εγκεφαλικες δομες.προσοχη γιατι μας διαβαζει κ κοσμος.Καρκινος στο κεφαλι,το κακο,ο εξ αποδω......