ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2013 | 15:40

get a life

Κάνε παναγιά μου να μην γίνω ποτέ σαν όλες αυτές γύρω μου μάνα, θειες... που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον στη ζωή τους μόνο θέλουν να μιλάνε να λένε πως λούστηκαν, πως μαγείραψαν, πως καθάρισαν .... και επίσης το μόνο ενδιαφέρον τους είναι τα παιδιά τους δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο με σημασία σε τούτη τη γη! Ποιο βαρεμάρα πεθαίνεις!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θέλω από αύριο η μάνα σου να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα και να μη νοιάζεται αν έφαγες αν εχεις καθαρά ρούχα αν έχεις χρήματα στην τσέπη σου και τότε θα τα πούμε αχαίρευτο πλάσμα. Για προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες του εαυτού σου για να αποκτήσει ζωή η μητέρα σου..........τι περιμένεις; Ρώτα επίσης παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους πόσο τυχερή θα σε βρίσκουν που υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο για τον οποίο μετράς όσο τίποτα.
Είμαι τριάντα, οικονομικά ανεξάρτητη και γενικά ανεξάρτητη!Αυτό όμως δεν την εμποδίζει!Αν σου κάνει η απάντηση!Προφανώς είσαι και συ μια από αυτές και προσβλήθηκες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon