ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 21:13

Ο κολλητός μου

Εδώ και αρκετό καιρό ο κολλητός μου λέει διαδικτυακά για διάφορες κοπέλες που έχει ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό. Λες και θέλει να πει ότι είναι αρεστός στις κοπέλες. Όταν έρχεται στην σχολή είναι άλλος άνθρωπος. Καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο καθένας στο φβ. Εντάξει ωραίο παιδί είναι θα μπορούσε να έχει όποια θέλει αλλά φανταστείτε τώρα στο φβ να γράφει στην σελίδα της σχολής μας 'Μαρία Ιωάννα Κατερίνα τι λέτε θα σας κυκλοφορήσω σήμερα; Φέρτε και καμιά φίλη σας άμα θέλετε και ότι θέλει ας προκύψει'. Σας το γράφω έτσι όπως είναι. Δεν ήταν έτσι ο κολλητός μου. Δεν ξέρω τι τον επηρέασε. Πριν γίνει αυτό ήθελε μια κοπέλα από την ψυχολογία αλλά δεν έγινε τίποτα. Λέτε να τον επηρέασε??? Εκτός από αυτό έχει αλλάξει και λίγο η συμπεριφορά του. Πάντως όλο αυτό δεν μου αρέσει. Γιατί τον θέλω και του το έχω δείξει του βλάκα αλλά δεν λέει να το καταλάβει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι ενδιαφέρεσαι αλλά μπορεί και να το έχει καταλάβει και να μην εχει εκείνος αντίστοιχα συναισθήματα για σένα. Μπορεί, επίσης, αυτά που γράφει στο facebook να είναι σπόντα για την κοπέλα που δεν ενδιαφερόταν, ότι και καλά αυτός θέλει άλλες, αλλά μπορεί να είναι και για σένα - να δείχνει έτσι ότι δεν ενδιαφέρεται.
Scroll to top icon