ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2017 | 15:42

Φιλάκια στα βυζάκια.

Είναι κακό να στέλνω αυτό το μήνυμα στην κολλητή μου; Ε; Τι πιστεύετε; Υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσει; Εσείς κορίτσια στέλνετε τέτοια μηνύματα στις φίλες σας; Εμένα πολλές φορές μου έχουν στείλει, λέτε να μην είναι σωστό; Φιλικά τα γράφουμε, αλλά ο κόσμος είναι περίεργος και καχύποπτος, για αυτό λέω μην τυχόν κάποια παρεξηγήσει. Βέβαια αυτά τα γράφουμε μόνο, δεν τα λέμε, δεν ξέρω γιατί. Χθες μου έστειλε για καληνύχτα μια φίλη μου "σε φιλώ χαμηλά", και το αγόρι μου είπε πως είμαστε βλαμμένες και με παράτησε. Καχύποπτος και αυτός μέχρι αηδίας. Ο κόσμος βλέπει παντού το πονηρό. Εσείς τι λέτε, είναι κακό να γράφει μια φίλη στην άλλη "σε φιλώ χαμηλά";Μπορεί και να μην είναι πρέπον, δεν ξέρω. Καμιά φορά σκέφτομαι πως μάλλον είμαι λίγο χαζούλα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και είναι ερωτικό να λες αυτό, όχι φιλικό. Πως αλλιώς να το πάρεις; Ακόμα και αν στέλνονται μόνο σε φίλες, προφανώς ο αποστολέας θέλει να δώσει μια ερωτική νότα στη σχέση. Που είναι το αστείο;Αν κάποιος φιλάει χαμηλά, δε θα έπρεπε να αστειεύεται.
Scroll to top icon