ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2017 | 00:14

Φαντασιωση

Ειμαι δυο χρονια παντρεμενος. Η φαντασιωση μου ειναι να κανω τριο. Θελω να δω τη γυναικα μου να το κανει με αλλη γυναικα... Δεν ξερω πως να βρω καποια που να θελει. Πιστευετε ευκολα θα πει καποια "ναι" στο να κανει σεξ με ενα ζευγαρι?
8
 
 
 
 
σχόλια
Θυμήθηκα μία εξομολόγηση που ένα αγόρι ήθελε να κάνει τρίο με την κοπέλα του και μία άλλη, και τελικά το κορίτσι έπεισε το αγόρι να κάνουν τρίο με δεύτερο άντρα, ώστε τελικά ο εξομολογούμενος να τραβάει τα μαλλιά του στο τέλος.Πρόσεξε μην πάθεις το ίδιο...
Η σύζυγος έχει ενημερωθεί ή... να 'χαμε να λέγαμε;Πάντως, προσοχή στις κακοτοπιές, γιατί στο τέλος μπορεί να μείνετε μόνος, με τη φαντασίωση -βεβαίως βεβαίως- εκπληρωμένη. Συχνά, όποιος παίζει με τη φωτιά, καίγεται.
Σοβαρή ερώτηση: πιστεύεις ότι αν η γυναίκα σου ήθελε να κάνει τρίο, δεν θα το είχε κάνει ήδη; Και άντε, πες ότι είναι κολλημένη και παρόλο που το θέλει/το έχει σκεφτεί, δεν το έχει κάνει. Λες αν την ρωτήσεις εσύ, να αλλάξει γνώμη; Μπα. Οπότε άκυρη η ερώτησή σου.
Scroll to top icon