ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2017 | 15:04

Είμαι σε αδιεξοδο Πανελλαδικές 2017

Αφού μπήκα να δω την βαθμολόγηση μου στο σιτε του Υπουργείου Δεν ήταν αυτό που περίμενα Αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν τα χω πάει καλά λογω ανεπάρκειας σωστού και συστηματικού διαβάσματος.Με αποτέλεσμα να συγκεντρώσω περίπου 9500 μόρια στο 5ο πεδίο Δεν έχω νιώσει χειρότερα στην ζωή μου το ξέρω ότι Δεν διάβασα όσο έπρεπε Αλλά απογοητεύτηκα παρα πολυ Δεν ξέρω τι να κάνω με την ζωή μου νιώθω ότι όλα γκρεμίζονται έχω σκεφτεί για δεύτερη φορά Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εναλλακτικές λύσεις κανένας η εμπειρίες δεύτερη χρονιάς?
6
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον,ακου.Ξερω οτι τωρα νιωθεις οτι ολα εχουν παει στραβα και ψαχνεις την ευκολη λυση.Ξερω οτι εχει πεσει το ηθικο η διαθεση και η αυτοπεποιθηση σου και τα βλεπεις ολα μαυρα γιατι ετσι νομιζεις τωρα οτι ειναι.Εγω εδωσα πανελλαδικες στα 24 γιατι αρκεστηκα σε ενα ιεκ που δεν λεει τιποτα και ειδα οτι δεν εχω μελλον μονο με αυτο.Και τα καταφερα χωρις φροντιστηρια χωρις βοηθεια.Κοιτα να χαλαρωσεις να περασεις ωραια προς το παρον και ξεκινα παλι προσπαθειες για του χρονου!!Αφου βεβαια δεις οτι δεν περασες πουθενα γιατι αυτο ακομα δεν το ξερεις!Μην προδικαζεις τα πραγματα οι βασεις θα πεσουν πολυ στο πεδιο σου!Εχοντας λοιπον τις γνωσεις απο μια χρονια μετριου διαβασματος βαλε τα δυνατα σου γιατι ο στοχος σου ειναι περα για περα εφικτος!
Ευχαριστώ για την συμβουλή σου.Αυτες τις μέρες νιώθω όμως νιωθω τοσο άδειος νομίζω πως δεν έχω κάποιο λόγο ύπαρξης.Οσον αφορά την δεύτερη χρονιά σκέφτομαι να κάτσω να λιώσω έναν χρόνο ώστε να πετυχω Αυτό που θέλω λες να αξίζει?
Καταρχιν ηρέμησε δεν τελειωσε η ζωή σου με τις Πανελλήνιες. Αποτι κατάλαβα είσαι στο πεδίο οικονομίας-πληροφορικής εκεί οι βάσεις θα κατέβουν παρα πολύ μέχρι και κάτω απο 10000 μορια σε πανεπιστήμιο. Δεν ξέρεις αν θέλεις ΑΕΙ ή ΤΕΙ το μονο που μπορω να σου προτείνω είναι να κανεις ενα πολύ καλό μηχανογραφικά βάζοντας τα πανεπιστήμια πρωτα και της περιφέρειας διότι εκεί λογικά θα πέσουν πολύ και μετά ΤΕΙ . αλλά αρχικα συζητά το με τους γονεις σου καθώς δεν ξέρω τι δυνατότητες έχουν να σε στείλουν κάπου αλλου. Δεν προτείνω την δεύτερη φορά εκτός και αν θέλεις διακαώς να περάσεις κάπου ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΚΡΙΜΕΝΑ . αυτά από μένα ..καλη συνέχεια :) !!
Scroll to top icon