ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2017 | 20:33

Ο Χάρης και η Κωνσταντίνα

είναι ένα ζευγάρι που ζει απέναντι μου , στην Άνω Γλυφάδα . Ημασταν και φιλοι στο σχολειο καποτε.Τώρα το καλοκαίρι αφήνουν τα πάντζουρια της κρεβατοκαμαρας τους ανοιχτά το βράδυ και καθώς έχουν ένα χαμηλό φως ανοιχτό μερικές φορές μου αρέσει να τους χαζευω να ... κάνουν έρωτα. Το ξέρω πως δεν είναι φυσιολογίκο και σωστό αλλά οπότε τους πέτυχενώ δεν μπορώ να σταματησω να τους κοιτάζω καποιες φορές αυνανιζομαι κιόλας. Είμαι απλά στερημενος ,ποτέ δεν υπήρξα ηδονοβλεψιας. Ήθελα μόνο να το πω κάπου γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα να τους αντικριζώ το επόμενο πρωί που φεύγουμε για τη δουλειά.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν προσπαθώ να το δικαιολογήσω αλλά μου φαίνεται περίεργο - ως και απίθανο, να μην τους έχει περάσει απ' το μυαλό ότι με ανοιχτά παντζούρια, φωτισμό έστω χαμηλό, και γείτονες, κάποιος μπορεί να τους δει/είδε, ιδίως τώρα που είναι και καλοκαίρι και ο κόσμος συνηθίζει να κάθεται στο μπαλκόνι και δει το βράδυ, για να δροσιστεί και ν' απολαύσει την ησυχία..
Scroll to top icon