ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2017 | 16:41

Αυτοπεποίθηση-Απορία

Μετά από πολλές στερήσεις οικονομικές , ξενύχτια και αγχος λόγω σπουδών,δουλειάς και προσπάθειας να τελειώσω ένα σπίτι χωρίς δάνειο στα 37 μου αποφάσισα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που τον είχα παραμελήσει.Αρχικά έχασα κάποια κιλά,πήγα γυμναστήριο και γενικά μπήκα σε δρόμο.Όμως θέλω να κάνω στο εαυτό μου κάτι παραπάνω ως δώρο στα πλαίσια ανανέωσης και βελτίωσης της εμφάνισης όπως πχ να τονίσω κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου μου με μόνιμο μακιγιαζ,να κάνω κάποια δερματοθεραπεία σε κάποιον γιατρό κτλ.Το θέμα όμως είναι άλλο ..ενώ έχω πάρει απόφαση να τα κάνω όλα αυτά ,ετσι για να αλλάξει κ λίγο η ψυχολογία μου και θέλοντας να μοιραστώ και γω τον ενθουσιασμό μου το είπα σε δύο γνωστές μου και η αντίδρασή τους ήταν του τύπου : '' Έλα μωρέ τι να τα κάνεις εσύ αυτά , δεν τα χρειάζεσαι ,μάλλον σου λείπει η αυτοπεποίθηση'' και επέμεναν σθεναρά οτι το προβλημά μου δεν είναι η εμφάνισή μου αλλά η έλλειψη αυτοποεποίθησης .Αποφάσισα να μην ξανασυζητήσω το θέμα ίδιως με αυτές γιατί θα μου αρχίσουν το κηρυγμα(τόσο επικριτικές) . Και λέω εγώ τώρα : Το γεγονός ότι θέλεις να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε μία καλή κατάσταση , να έχεις μία προσεγμένη εμφάνιση σε καθιστά αυτομάτως άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση?Δεν λέω εμφανισιακά είμαι και αισθάνομαι μια χαρά κ μάλιστα φαίνομαι και μικρότερη από την ηλικία μου , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση επειδή θέλω να επισκευτώ μία αισθητικό ή έναν δερματολόγο.Δηλαδή για να τονίσουμε στους γύρω μας την σθεναρή αυτοπεποίθησή μας θα πρέπει να παραμελήσουμε τελείως τον εαυτό μας ?
4
 
 
 
 
σχόλια
"Δηλαδή για να τονίσουμε στους γύρω μας την σθεναρή αυτοπεποίθησή μας θα πρέπει να παραμελήσουμε τελείως τον εαυτό μας ? Πηγή: www.lifo.gr"Και θα τους στερήσεις την καταπληκτική ευκαιρία για το ότι είναι ταγάρια ότι έχουν σούπερ αυτοπεποίθηση κι επομένως δικαιούνται να μην κάνουν τίποτα;Κάνε αυτό που νομίζεις. Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να δείξει πολύ άσχημο όταν αρχίσει να ξεθωριάζει πάντως...
Να κανεις ο,τι επιθυμεις για να αισθανθεις ομορφα. Δε βρισκω τπτ κακο σε αυτο. Οπως παιρνουμε ενα ομορφο ρουχαλακι, μια τσαντουλα, κανουμε μια αποτριχωση, ενα μανικιουρ.... Τωρα οσον αφορα τον δερματολογο δεν ξερω τι εχεις κατα νου, εκει θελει ομως λιγο μετρο γιατι μερικες το παρακανουν με κατι υαλουρονικα κλπ κ στο τελος παραμορφωνονται. Αν βεβαια μιλαμε για κανενα peeling ή κατι με αναστρεψιμο αποτελεσμα τοτε προχωρα.
Αγαπητή μου το θέμα της αυτοπεποίθησης είναι σχετικό και έχει να κάνει με το πως ο καθένας αισθάνεται καλύτερα .Εσύ λοιπόν μπορεί για να αισθανθείς καλύτερα να χρειάζεται να προβείς σε βελτιώσεις ,άλλος όχι .Τον εαυτό σου όμως μην ξεχνάς να τον αγαπάς για αυτό που είναι και όχι γι αυτό που φαίνεται .Εκτός αυτού εννοείται πως δεν τον παραμελείς και τον φροντίζεις άλλωστε είναι σχεδόν αλληλένδετο νιώθεις καλά ?Φαινεσαι και είσαι καλά ..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon